Gå videre til hovedindholdet

Dagens frokost og dagens høst...

Jeg synes selv jeg gør det mega godt med det her mission slank, selvom jeg dog ville ønske jeg havde en smartphone eller en tablet, så jeg ikke behøvede at tænde computeren for at registrerer, når jeg har spist noget... Men det fungerer lige nu og når pengene ikke er til sådan en fancy fon, så må jeg bare klare mig...

Men dagens frokost skal da lige flashes, for den er var godt nok en lækker omgang i sig selv og jeg ELSKER at få aftensmadsrester til frokost...

 

Lækre tarteletter med høns i asparges, rå gulerødder og blomkål samt en lille samling babyspirer... GUF!

Jeg har nu ellers også været på dupperne i dag, der er blevet ordnet en ordentlig bunke vasketøj og så har jeg ellers været på færde i køkkenet, for jeg har en frokost date i morgen og sådan noget kommer man jo ikke tomhændet til... Jeg vil endnu ikke afsløre, hvad værtindegaven består af, men sige, at dagen høst bestemt har haft en stor rolle i sammensætningen af gaven og her er den så, altså høsten...


Lækre æbler, som jeg pillede ned fra træet i fredags og de har ligget i kælderen weekenden over - nu står de i mit køkken og tager sig smukt ud... 5 små cherrytomater og ja, så undre du dig nok over hvad det pjuskede lyserøde noget ovenpå æblet det er, det skal jeg vise dig...




Det er persille! I foråret plantede jeg min persille ud i en krukke og samtidig blev vores gamle timian rykket op af jorden og plantet lige ved siden af i samme krukke... og vupti, så fik vi lige pludselig lyserødt persille her hen over sommeren... Har i nogensinde set noget lignende????

Jeg synes det er smukt og det har en lille snert af timian smag. Det er ikke så meget, at det er overdøvende og det tager sig rigtig godt ud i persillesaucen sammen med den grønne persille, som vi fik til vores panerede flæsk her til aften... (og ja, det kan man godt spise også selvom man er på mission slank!)


Kommentarer

  1. Held og lykke med mission slank - det skal nok lykkes!
    Her har hustanden - dvs. min mand og jeg - tilsammen smidt over 14 kg i løbet af ca. 7 uger.

    SvarSlet
  2. Tusind tak Anja :) Ja, jeg lyder efterhånden lidt som en plade, der køre i det samme spor, men nu synes jeg, at motivationen er der til det og så er det om at springe til!
    Ej hvor er det bare flot med jere store vægttab! Det er jo helt vildt og stort tillykke med det :D

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære opslag fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo