Et lakridskys...

Ihh hvor kan man dog blive bagud med sine blogindlæg, når man er på miniferie i sommerhus med svigerfamilien... Men nu er vi hjemvendt og så er det da vidst tid til at få opdateret på lidt af det, der ligger fra før vi smuttede af sted...

Min mand ELSKER lakrids og det er i alle mulige afskygninger... Han har engang præsteret at spise en såkaldt lakridsbombe bestående af vanilieis, lakridsis, lakridssauce og lakridskrymmel! Det er bare lakrids på lakrids og da jeg introducerede disse lækre kys for ham, så var han ikke sen til at sige, at de ikke skulle deles med nogen!


Opskriften er en blanding af en gammel opskrift fra min skolekøkken-kogebog og så fantasi, så den er taget på slump - bær over med mig, hvis målene ikke lige passer - du kan altid modificerer den efter dine behov og lyster...


Lakridskys
Hvider fra 2 æg
1½ dl flormelis
½ tsk. lakridspulver
4 lakridsfudge karameller

Pisk æggehvider og flormelis stive. Tilsæt lakridspulveret og den meget finthakkede lakridsfudge. Sæt små kys på en bageplade beklædt med bagepapir og bag kyssene i en forvarmet ovn på 120 grader i 1½ time.
Kommentarer

  1. Sikke en lakridsbombe. Lyder ellers lækker, hvis jeg bare kunne lide lakrids, men kan da være den skal laves når min mor kigger forbi :)

    SvarSlet
  2. Uhh jamen Bianca, du kan da bare skifte lakrids ud med kakaopulver og chocolate fudge! :D Tror det bliver ligeså godt ;)

    SvarSlet

Tilføj en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Andre har også læst