Ugler fra symaskinen

Vi var jo til 90 års fødselsdag sidste weekenden og jeg synes Elias skulle have noget fint at tage på og helst hjemmesyet... det er endnu kun lykkes mig at sy ét stykke tøj til ham og nu synes jeg det var på tide at forsøge igen og jeg synes faktisk det gik helt godt. Denne gang havde jeg jo en fin bog med masser af lækre mønstre lige til at kaste mig over, så det gjorde jeg og dette blev resultatet:


Dog skal jeg lige blive dus med skråbånd både ved halsslids og nede ved sideslidsen, for det ser godt nok lidt skørt ud desværre...


Men den er ganske sød, når den kommer på og en smule for lang på ærmerne endnu...

Kommentarer

 1. Hvor er den fin - og hvor er han altså bare nuttet :o) Jeg kan dog stadig ikke helt forstå, at han er blevet så lyshåret :o)

  SvarSlet
 2. Tusind tak søde Camilla! :D Hehe ja han har en ret høj nuttethedsfaktor, men aner ik hvor den kommer fra ;) Det er fra Thomas' side det lyse hår stammer fra - faktisk havde Thomas lige så lyst hår da han var barn :)

  SvarSlet
 3. Hvor er han bare lækker i sin fine bluse! Den har du da lavet super fint :)

  SvarSlet
 4. Bianca: Tusind tak søde :) Jeg er også tilfreds taget i betragtning af at det er første gang jeg laver sådan en, men det der skråbånd det generer mig altså stadig ;) Man er vel sin egen største kritiker ;)

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Andre har også læst