tirsdag den 18. september 2012

På potten...

I og med, at vi på det sidste ikke rigtig har fået noget mad, der er værdig til at vise frem her på bloggen, så får i altså lige endnu et kreativt indlæg og et af mine seneste krea-projekter er at få gjort arve-pottestolen klar til Elias. Den er gået i arv, så både jeg og min bror har brugt den til pottetræning. Jeg er glad for, at jeg nu har fået den herop, så jeg kan give den en kærlig omgang... Sådan ser grusomheden ud:


Den skal slibes ned og så have en ny farve... Jeg kan dog ikke blive enig med mig selv om den skal være rød igen eller om den skal være en helt anden farve... Det skulle jo helst også stå godt til den blå potte... Jeg har en cremefarvet spraymaling herhjemme fra da jeg gav vores spisebordslampe en makeover, men måske bliver det for kedeligt... Min svigermor foreslog ellers at jeg kunne få både grå og sort maling af hende til det, men synes godt nok det bliver lige skrapt nok... Men vi får se, hvad jeg finder ud af - nu skal jeg lige i gang først... Hvad synes i???

6 kommentarer:

 1. Super sød pottestol, syntes faktisk rød ville være rigtig fin til stolen.... så er den jo stadig lidt retro agtig. ha en dejlig dag

  SvarSlet
 2. Hej Louise
  Tak for dit input - jeg ELSKER jo rød, så tænker måske nok jeg holder fast ved det, så skal jeg bare have fundet den RIGTIGE røde farve ;)

  SvarSlet
 3. Hvor er den fin! Kan godt forstå du gerne vil gøre den i stand. Glæder mig til at se det færdige resultat :)

  SvarSlet
 4. Tusind tak Bianca :) Jeg glæder mig bare så meget til at få tid til at gå i gang :) Det skal nok blive rigtig fedt :D

  SvarSlet
 5. Du må ikke gøre noget ved den, please !!!!

  Venligst
  Legetøjsmuseet Nykøbing Falster
  "børnehistorisk museum"

  SvarSlet
 6. Hejsa til Legetøjsmuseet Nykøbing Falster
  Hvordan kan det være i synes, at jeg ikke skal gøre noget ved potten?

  Mvh Agnethe

  SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...