Gå videre til hovedindholdet

På potten...

I og med, at vi på det sidste ikke rigtig har fået noget mad, der er værdig til at vise frem her på bloggen, så får i altså lige endnu et kreativt indlæg og et af mine seneste krea-projekter er at få gjort arve-pottestolen klar til Elias. Den er gået i arv, så både jeg og min bror har brugt den til pottetræning. Jeg er glad for, at jeg nu har fået den herop, så jeg kan give den en kærlig omgang... Sådan ser grusomheden ud:


Den skal slibes ned og så have en ny farve... Jeg kan dog ikke blive enig med mig selv om den skal være rød igen eller om den skal være en helt anden farve... Det skulle jo helst også stå godt til den blå potte... Jeg har en cremefarvet spraymaling herhjemme fra da jeg gav vores spisebordslampe en makeover, men måske bliver det for kedeligt... Min svigermor foreslog ellers at jeg kunne få både grå og sort maling af hende til det, men synes godt nok det bliver lige skrapt nok... Men vi får se, hvad jeg finder ud af - nu skal jeg lige i gang først... Hvad synes i???

Kommentarer

  1. Super sød pottestol, syntes faktisk rød ville være rigtig fin til stolen.... så er den jo stadig lidt retro agtig. ha en dejlig dag

    SvarSlet
  2. Hej Louise
    Tak for dit input - jeg ELSKER jo rød, så tænker måske nok jeg holder fast ved det, så skal jeg bare have fundet den RIGTIGE røde farve ;)

    SvarSlet
  3. Hvor er den fin! Kan godt forstå du gerne vil gøre den i stand. Glæder mig til at se det færdige resultat :)

    SvarSlet
  4. Tusind tak Bianca :) Jeg glæder mig bare så meget til at få tid til at gå i gang :) Det skal nok blive rigtig fedt :D

    SvarSlet
  5. Du må ikke gøre noget ved den, please !!!!

    Venligst
    Legetøjsmuseet Nykøbing Falster
    "børnehistorisk museum"

    SvarSlet
  6. Hejsa til Legetøjsmuseet Nykøbing Falster
    Hvordan kan det være i synes, at jeg ikke skal gøre noget ved potten?

    Mvh Agnethe

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh