fredag den 28. september 2012

Et efterårsbryllup

Det hele startede med, at Tina skrev til mig en dag tilbage i Februar og spurgte om jeg ikke kunne tænke mig at stå for kagen til hendes og Anders' bryllup. Tina vidste jo allerede tilbage fra vores tid i Lilly sammen, at jeg havde en svaghed for bryllupskager, så med dette tilbud kunne jeg da ikke sige nej...

Det er nu efterhånden små 7 måneder siden og i dag kom brudeparret for at hente kagen til deres store dag, som løber af stablen i morgen! Da de kom var jeg i fuld gang med at forberede transportkassen og selvom de var vældig tålmodige, at kunne jeg godt mærke, at de rigtig gerne ville se kagen og så måtte jeg jo lige gøre mig færdig i en hurtig vending, så de kunne se denne kage:


Ønskerne blev ændret fra prøvesmagningen og til den endelige udgave, så der kom noget rødt ind i det hele efter gommens ønske og guld-farven blev helt droppet.


Blomsterne var oprindeligt tre slags, brudeparret ville gerne nøjes med roser og calla liljer og jeg tilføjede så blade for at give det spil.


Hjerterne var med lige fra start dog ændrede jeg en smule på designet og gav kagen en lille detalje på den side man oftest ikke ser - nemlig "the road of love" som du kan se her:


Alt i alt var det søde brudepar MEGET begejstrede for resultatet og nu håber jeg bare, at de synes, at kagen smager lige så godt, som den ser ud...


Kagen består af luftige chokoladekagebunde og mellem dem er lagt et lag hindbærmousse og et lag vanilliemousse. Enkelt og lækkert efter min mening og så passer det rigtig godt til årstiden!

Så er der vidst kun tilbage at ønske Tina og Anders stort tillykke med deres bryllupsdag i morgen. Må solen skinne på jer i morgen og resten af jeres liv sammen som ægtefolk!
10 kommentarer:

 1. Agnethe, hvor er den altså bare flot!!! Det med "Road of love" er så fin en detalje!

  SvarSlet
 2. Tusind tak søde Anja! :D Jeg plejer jo gerne at efterlade en lille personlig hilsen på kagen til brudeparret fra mig selv og dette blev altså min lille hilsen til dem :)

  SvarSlet
 3. SMUK med smuk på!
  Hvor er det bare en fin bryllupskage!!

  Hvor mange personer er den til? :)

  SvarSlet
 4. Tusind tak Helle! :D Den bragte vidst også lykke!
  Brudeparret skulle bruge til 70 pers. det kunne jeg ikke ramme helt nøjagtigt, så den er til 74 personer :)

  SvarSlet
 5. Hold fast, hvor er den bare flot! Helt fantastisk!

  SvarSlet
 6. Prinsesse Suh: Tusind tak skal du have!

  Anita: Tusind tusind tak for roserne søde :)

  SvarSlet
 7. Wauv! Den er da bare vildt flot!

  SvarSlet
 8. Mums! Den er meget smuk, og lyder SUPER lækker :o)

  SvarSlet
 9. Bianca: Tusind tak søde! :D

  Camilla: Tusind tusind tak! Jamen bryllupsselskabet var også så vilde med den, at brudeparret kun fik ganske lidt af kagen med hjem selv :P

  SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...