Gå videre til hovedindholdet

7. December

Glædelig 7. december allesammen!





I dag blev dagen, hvor jeg fik alle mine julegaver i hus. Super dejligt at være helt færdig med at købe, nu mangler jeg bare de gaver, der skal laves, så det må jeg hellere snart komme i gang med også.
Julekort produktionen køre på højtryk og jeg er stadig ikke færdig med julepynten - det tager jo alt sammen tid, men jeg nyder det helt igennem.

Underholdningen i dag bestod af en lille julefilm - en rigtig hyggelig og relativt gammel en af slagsen - eller kan man ikke sige gammelt om noget, der er fra midt 90'erne endnu? Men sød var den i hvert fald...

Bag låge nummer 7 i denne julekalender gemmer der sig:

A Christmas Romance / En juleromance (1994)



Filmen handler om Julia, der efter sin mands død, kæmper for at få livet på bjerget til at køre som normalt og prøver alt hvad hun kan for at sørge for en rigtig jul for sine døtre. Hun har netop mistet sit job og regningerne vælter ind, da en uvelkommen gæst dukker op på gården.

Det er bankbestyreren Brian, der kommer med beskeden om, at banken vil overtage huset, hvis lånene ikke bliver afviklet med det samme. En snestorm forhindre Brian i at tage tilbage til byen og han tvinges derfor til at tilbringe julen hos Julia og pigerne. Se hvordan dette udvikler sig til et magisk juleeventyr på bedste vis...

Selvom det er en lettere forudsigelig feel-good film, så er det alligevel en rigtig hyggelig fortælling, der favner alt det julen virkelig handler om. Hvis du har et ledigt øjeblik for dig selv, så er denne 94 minutter lange film god tidsfordriv her i juletiden efter min mening...

Rigtig god fornøjelse...

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines ...

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr...

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo...