Gå videre til hovedindholdet

24. December - Juleaften hos Thorsen...

Rigtig glædelig 24. december allesammen...


Så nåede vi det sør'me... Den 24 december... Den dag vi har ventet på så længe og nu står vi lige på tærsklen til en dejlig dag og aften, hvor vi fejre traditioner, kærlighed, lys og at et lille barn blev født for meget meget længe siden...

Det er også vores lille babys første jul og dette er markeret ved to gaver - en som hænger på juletræet og en som hænger til pynt fra hvælvingen i stuen...


Disse fabelagtige julekugler har jeg været så heldig at få i en pakkekalender, jeg har deltaget i på et forum, hvor jeg kommer meget og jeg er sindssyg glad for dem begge - de er så utroligt smukke og i sær den ene er jo en ren hjertegave - båndet som kuglen hænger i er nemlig påtrykt Elias' fødselsdato, fødselsvægt og længde og jeg må nok indrømme, at jeg var ved at knibe en lille tåre, da jeg pakkede den ud... Aldrig har jeg fået noget lignende og jeg er SÅ glad for den...

En lille julesang skal i da også have her på falderebet - en af mine ynglings på dansk og endda med Shu-bi-dua - her kommer den...


Jeg vil slutte af med at give jer et glimt af vores juletræ, som vi også skal danse rundt om for første gang som lille familie - vi skal nemlig fejre julen bare os tre, så dagen går stille og rolig med hygge og julebesøg og så med lækker mad, sang og dans og gaver... Alt hvad der hører sig julen til...





Rigtig glædelig jul allesammen! Jeg håber i får en magisk aften med alt hvad hjertet kan begære...

Kommentarer

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh