Gå videre til hovedindholdet

Sygdom der tager kegler...

Hjemmearbejde... Det er hvad jeg er underlagt lige for tiden... Vi har ligget underdrejet de sidste 14 dage pga. en eller anden form for sygdom og nu er jeg ved at være godt træt af det! En forkølelse har indtaget min krop og sidder og prikker faretruende til mit immunforsvar, der prøver alt hvad det kan på at kæmpe tilbage...

I går var vi så vovede at sende den bette af sted i dagpleje igen efter en uges sydom og 4 dages opkast, for han virkede virkelig frisk og havde ikke kastet op i næsten et døgn. Dog havde han også kun fået hvidt brød, ristede boller med smør, knækbrød med smør, kiks, kogt vand og æblejuice men hans energiniveau var uden tvivl på det normale... Så af sted kom han bare for at blive ringet hjem igen lige omkring frokost, hvor det så var anden gang han havde ofret sig derovre...

Manden tog tjansen i går og jeg må så ofte resten af min uge i praktikken til "fordel" for hjemmearbejde og priser mig ganske lykkelig for, at drengene er på forretningsrejse, for så ødelægger jeg i hvert fald ikke noget i deres planer og det jeg skal arbejde på kan sagtens klares indenfor hjemmets fire vægge - når bare der er en internetforbindelse og de helt rigtige dokumenter, så går det nok. Det er bare SÅ ærgerligt, at det kommer nu hvor jeg endelig har fået mig en praktikplads, som kan give muligheden for et reelt job, så rammes vi så hårdt af irriterende sygdom. Men det er jo realiteten for os herhjemme, for selvom jeg havde arbejde, så ville det også være nødvendigt at være hjemme, vi har nemlig ikke bedsteforældre i nærheden og havde vi, så kunne de alligevel ikke passe, da de er langt fra både pensions- og efterlønsalderen...

Jeg kan ikke lade være med at tænke, at dette måske også kan have været en medspillende faktor til, at jeg endnu ikke har fået job til trods for jobsamtaler... Det er en rigtig grim tanke og jeg håber virkelig ikke, at det har forholdt sig sådan, men jeg kan jo reelt ikke vide det...

Men udover et lægebesøg i formiddags, så har dagen stået på at skulle underholde en 1½-årig med krudt i røven samtidig med at jeg lige skulle læse den foreliggende licensaftale igennem og tage stilling til, hvad jeg skal gøre for at forbedre den på alle punkter og gøre den modstandsdygtig... Det er svært skal jeg lige hilse og sige! Men jeg har da fået nogenlunde styr over de hovedtræk jeg vil ind og behandle og når jeg er færdig her, så vil jeg lige fordybe mig en 1½ times tid inden det er sengetid...

Og så er der jo den manglende madplan... Tja, hvad kan jeg sige - i denne uge lever vi igen ud af fryseren og denne gang fra dag til dag, for planlægning passer os åbenbart ikke lige i denne uge... Så er det jo heldigt, at vi har så meget i fryseren at vælge imellem og at vi ikke lige falder for de nemme løsninger. I går stod den på rugbrød og i aften var det en hønsekødssuppe med kød- og melboller vi satte til livs... Det skal blive spændende at se, hvad fryseren kan byde på i morgen...

Kommentarer

  1. Tusind tak søde Betina!
    Åhh jeg tror ikke en uge på Mallorca kan gøre det - der skal mindst en måned med rundrejse i det spanske øhav til ;) Ej pjat... det er hårdt men vi gør jo hvad vi kan for at komme igennem det... og jo tak, den der kolde iste ville gøre underværker lige nu :D

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære opslag fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines ...

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr...

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo...