Tilbage i oktober havde jeg jo forsøgt mig med en græskarlygte og i stop madspildens tegn ville jeg også gerne bruge det, som var tilovers fra denne omgang. Det skulle vise sig at være lidt svære end som så...
Jeg havde lavet den rå græskar til en mos, sat den fint i køleskabet og havde en fin plan for hvad den skulle bruges til... Da jeg så ville i gang med projektet var græskarmosen forsvundet som dug for solen... Min mand havde simpelthen ryddet op i køleskabet og mosen var røget ud i den tro, at det ikke var noget som skulle bruges...
Så var det godt, at jeg stadig havde græskarkernerne tilovers. Så kunne jeg da eksperimentere med dem. Jeg ved dog ikke hvad der gik galt, men det var som at spise skaller af solsikkekerner, da jeg først havde ristet dem og de var fuldstændig desværre ganske usmagelige og ubrugelige... Jeg er ikke sikker på, at jeg begiver mig ud i samme forsøg næste år, så hellere bruge de produkter jeg ved er gode fra starten af...
Så jeg fandt de græskarkerner jeg havde på lager og derud af kom en omgang Ingefær-appelsin græskarkerner, som jeg havde fundet opskriften på hos Tallerken.
Jeg tror dog at jeg havde givet den lige rigeligt med gas med ingefæren - dog ikke så meget at de er uspiselige og min søn er VILD med og så brugte jeg dem som topping på Jamie O's tomatsuppe for nylig. Det smagte super godt! Det kan jeg varmt anbefale...
Jeg har fulgt opskriften fra Tallerken til punkt og prikke, så derfor vil jeg heller ikke gengive den herinde, bare sige rigtig god fornøjelse med risteriet og håber nogle af jer kunne finde på at bruge disse til skønne værtindegaver til årets julefrokoster...
Jeg havde lavet den rå græskar til en mos, sat den fint i køleskabet og havde en fin plan for hvad den skulle bruges til... Da jeg så ville i gang med projektet var græskarmosen forsvundet som dug for solen... Min mand havde simpelthen ryddet op i køleskabet og mosen var røget ud i den tro, at det ikke var noget som skulle bruges...
Så var det godt, at jeg stadig havde græskarkernerne tilovers. Så kunne jeg da eksperimentere med dem. Jeg ved dog ikke hvad der gik galt, men det var som at spise skaller af solsikkekerner, da jeg først havde ristet dem og de var fuldstændig desværre ganske usmagelige og ubrugelige... Jeg er ikke sikker på, at jeg begiver mig ud i samme forsøg næste år, så hellere bruge de produkter jeg ved er gode fra starten af...
Så jeg fandt de græskarkerner jeg havde på lager og derud af kom en omgang Ingefær-appelsin græskarkerner, som jeg havde fundet opskriften på hos Tallerken.
Jeg tror dog at jeg havde givet den lige rigeligt med gas med ingefæren - dog ikke så meget at de er uspiselige og min søn er VILD med og så brugte jeg dem som topping på Jamie O's tomatsuppe for nylig. Det smagte super godt! Det kan jeg varmt anbefale...
Jeg har fulgt opskriften fra Tallerken til punkt og prikke, så derfor vil jeg heller ikke gengive den herinde, bare sige rigtig god fornøjelse med risteriet og håber nogle af jer kunne finde på at bruge disse til skønne værtindegaver til årets julefrokoster...
Ej, det stoppede mit hjerte lige et kort øjeblik :o) Jeg tænkte godt nok, at Elias ikke er så gammel så en lillebror/søster ville ikke som sådan være en efternøler... men jeg faldt i med begge ben ;o)
SvarSletMen græskarkernerne ser skønne ud :o)
Jeg fik engang at vide, at de græskar, man bruger til hoveder, ikke er spiseegnet.
SvarSletOm det er rigtigt ved jeg ikke - et græskar er vel et græskar? Men måske er det derfor, at kernerne blev så hårde? :)
Camilla: Hehe ja tænkte nok, at nogle ville hoppe på den men synes det lød så åndssvagt at skrive, græskarkernerne jeg glemte :P
SvarSletHelle: Sjovt det sagde min mor også og jeg tænker - hvorfor så dyrke dem - det er da spild ikke at bruge alt fra græskaret... Men ja, det er nok årsagen til at de blev så splintrende...