Gå videre til hovedindholdet

Madplan uge 46

Jeg kan stolt sige, at sidste uges madplan holdt lige indtil i går... Vi skulle have haft rester af boller i karry, men der var en større lyst til burgere, så det købte vi ind til og lavede i stedet for... Vi har boykottet McDonalds og de lokale grillere i området for de kan simpelthen hverken lave kylling eller burgere, som behager vores smagsløg mere... De er enten for tørre, alt for fyldt med alt muligt underligt eller også er pomfritterne noget så slatne, oversaltede eller understegte, at det er til at få spat af... Så vi er blevet enige om, at skal vi have sådan en omgang, så må vi (læs jeg) selv i gang i køkkenet og lave et resultat, vi aldrig kan gå fejl af og det gjorde vi så i går... Det var super lækkert og lige hvad vi trængte til...

Nu til denne uges madplan.

Denne uge har vi valgt at bruge meget af det vi har på lager og så kun købe lidt ekstra ind til weekendens mad. Så det ser i denne uge sådan ud:

Mandag: Rejecocktail med brød og grønt
Tirsdag: Spaghetti og kødsauce (Dolmio ala Agnethe)
Onsdag: Koteletter med ovnkartofler
Torsdag: Fiskefilet med kartofler og persillesauce
Fredag: Indbagt Pizza mad spaghetti og kødsauce (tak Camilla for inspirationen)
Lørdag: Flødestuvede kartofler med baconpakket mørbrad
Søndag: Rester fra lørdag

Så må vi se om det holder stik... Det tror jeg nu nok at det gør, for det er en lækker omgang!

Kommentarer

  1. Lyder til i går en uge med lækker mad i møde :)

    SvarSlet
  2. Tusind tak søde :) Ja, der er godt nok ikke meget nyt og innovativt over retterne, men de smager afsindigt godt og så er der mindre chancer for afvigelser ;)

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære opslag fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines ...

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr...

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo...