Gå videre til hovedindholdet

20 spørgsmål til Agnethe I onsdags læste jeg dette indlæg hos Mbunde og fik lyst til at "lege" med, for alt i alt, så har jeg nok ikke skrevet så meget på bloggen om lige netop de nedenstående spørgsmål. Kunne du tænke dig at lære mig lidt bedre at kende, så læs med her:

1. Hvor bor du:
Jeg bor i Aalborg, som har været mit hjem siden 2004. Oprindelig er jeg fra Faster, en lille flække, der ligger lige mellem Skjern og Videbæk og hvor jeg slog mine folder indtil jeg fløj fra reden og flyttede til Skjern i 2002.

2. Hvad gør dig rigtig lykkelig:
Når jeg ser på min dejlige familie og ikke ønsker at være andre steder end lige her hos dem.

3. Hvornår græd du sidst:
 Det gjorde jeg tirsdags - jeg er i det hele taget ret let til tårer efter jeg har fået børn! Denne gang var det pga. en dum tv-serie (det er det faktisk tit...)

4.Hvad vil du gerne være, når du bliver voksen:
Mit ønske er at score mig en stilling som erhvervsjurist hos en virksomhed, jeg har været i praktik hos før jeg gik på barsel. Når jeg bliver ældre, kunne jeg godt tænke mig at blive selvstændig og når jeg bliver endnu ældre, vil jeg gerne undervise i erhvervsjura, så jeg kan bringe mit fag videre...

5. Går du til noget:
Nej desværre ikke. Tiden er knap, når man har to børn og jeg har valgt at prioritere lidt anderledes mens de er små. Jeg kunne dog godt tænke mig at komme på sykursus, så jeg kunne blive monster meget bedre til at sy!

6. Hvad er du rigtig god til:
Jeg er rigtig god til at bage og lave mad og så er jeg rigtig god til at nusse om venner og familie og lade folk føle sig velkommen i mit hjem.

7. Hvad er du rigtig dårlig til:
At gøre rent og vaske op! Ikke at jeg ikke kan finde ud af det - jeg er bare SÅ dårlig til at komme i gang med det, for det siger mig intet!

 8. Samler du på noget:
Stof, kogebøger og kagebøger!

9. Er du medlem af folkekirken:
Ja - jeg er døbt og konfirmeret, men jeg praktisere ikke som sådan min tro. Jeg er gift katolsk og mine børn er døbt katolsk fordi min mand er katolik og det var vigtigt for ham. Vi tror på det samme og det var ikke vigtigt for mig, hvor vi skulle giftes, men at vi skulle giftes. Jeg skal måske lige tilføje i samme åndedrag, at jeg ikke er konverteret.

10. Hvem taler du oftest i telefon med:
Min mand. Ja, det lyder måske underligt, men vi taler ret meget i telefon sammen. Han ringer til mig, hver morgen, når han har afleveret vores søn, så snakker vi måske også en gang i løbet af dagen og så ringer han til mig igen, når han går fra arbejde, for lige at høre om der nu er noget jeg har glemt, som han skal tage med hjem... Vi får ikke talt meget om morgenen, da han er ekstremt B-menneske og står op kort tid før de skal ud af døren, så praktiske ting, aftaler osv. bliver ofte vendt over telefonen, når han er på vej på arbejde.

11. Er du bange for noget:
Ja, jeg er bange for, at folk ikke skal synes om mig, når de møder mig. Det lyder utroligt patetisk men ikke desto mindre er det virkelig sådan. Jeg er en people pleaser i højeste grad og bryder mig ikke om, hvis nogen af en eller anden grund ikke kan lide mig. Så hver gang jeg møder nye mennesker har jeg er jeg virkelig skræmmende angst for om de nu også kan lide den jeg er.

12. Hvad ønsker du i livet:
Mit liv er ret godt på nuværende tidspunkt med to skønne børn og en dejlig mand, der elsker mig og som jeg elsker meget højt. Det jeg ønsker for vores liv nu er, at vi kan tackle de udfordringer vi kommer til at stå overfor dette efterår/vinter. Jeg ønsker at få drømmejobbet efter endt barsel og med det følger forhåbentlig både flere kvardratmeter at bo på og en bil til de dage, hvor det bare er for surt at tage cyklen på arbejde.

13. Hvad imponerer dig:
At møde folk der brænder for noget, så meget, at de går på kompromis for at nå deres mål. Jeg imponeres over de folk, der dagligt kæmper mod livstruende sygdomme og de som besejre dem.
Hver dag imponeres jeg af alle de nye ting mine børn lære at sige og gøre og jeg imponeres af deres livsmod og ikke mindst viljestyrke...

14. Hvad mangler du at gøre:
Jeg mangler at få mig et job og så mangler jeg at rejse med min familie og venner. Jeg har et stort ønske om, at når jobbet er i hus, så skal der spares sammen til den første familieferie udenlands og til en tur til London med min veninde fra Sverige.

15. Hvad vil du gerne blive bedre til:
Jeg vil rigtig gerne blive bedre til at sy børnetøj men også tøj til mig selv. Jeg vil også rigtig gerne blive bedre til at slippe martyrrollen - jeg er lidt for slem til at gøre mig selv til martyr herhjemme og det kommer der som regel aldrig noget godt ud af...

16. Hvad er det sjoveste, du har været til fastelavn:
Den sorte dame fra Gøngehøvdingen (Nej ikke Kulsoen!)

17. Har du nogensinde vundet noget:
JA! Jeg har faktisk været forbløffende heldig, taget i betragtning af at jeg har været utrolig heldig i kærlighed... Den eneste gang jeg har været lidt ærgerlig over at vinde noget er, da jeg for ikke så lang tid siden vandt den KitchenAid, jeg har ønsket mig så længe - 14 DAGE EFTER JEG HAVDE KØBT EN!

18. Hvis din mand skulle sige tre ting om dig, hvad ville det så være:
1: At jeg er varm og kærlig, 2: At jeg er en god mor, 3: At jeg skyder med skarpt, når jeg er rigtig gal.

19. Hvilke er dine yndlingsblogs:
Den synes jeg er svær, for jeg tror ikke, at jeg har en ynglingsblog. Jeg læser mange forskellige blogs - alt lige fra madblogs til sy-blogs til hverdagsblogs og jeg elsker dem alle for hver deres særpræg, men tre blogs jeg læser hver dag (eller lige så snart der kommer nye indlæg) er:

- LaRaLiL
- Coco og Co
- Slagt en Hellig Ko

20. Hvad er dit højeste ønske lige nu og her:

At høre min søn sige MOR! og at få et job...

Har du lyst til at lege med, så kopier bare spørgsmålene ind på din egen blog og besvar dem... Rigtig god fornøjelse og tak fordi i læste med...

Kommentarer

 1. Tro på dig selv Agnethe - der er da ingen der ikke vil kunne lide dig, når de møder dig. Du er et af de venligste og varme mennesker jeg har mødt længe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Karin :D Det er jeg rigtig glad for at høre og jeg kan kun sige i lige måde! :D

   Slet
 2. Meget modigt af dig at lægge dine svar på bloggen. Du har gjort dig mange tanker om dit liv - og har fundet gode svar i forhold til dem. Du bringer glæde til mange, men husk også at tænke på dig selv. Smil til verden og verden smiler til dig.
  Og dem, der ikke "smiler", dom skal du ikke bruge krudt på. Du vil kun miste energien. Glæd dig over al den kærlighed du føler i dit liv lige nu - og du skal nok få opfyldt dine ønsker hen ad vejen.
  Jeg vil i hvert fald krydse fingre for, at ønskejobbet vil komme til dig, når tid kommer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Bente :)
   Modigt ved jeg nu ikke om det er - måske bare en måde for mig selv også at tage stilling til mit liv og gøren som det er lige nu. Stoppe op og føle rigtigt efter og det har været ret tiltrængt. Jeg håber virkelig andre har lyst til at følge trop :D

   Slet
 3. Sikke et fint og spændende blogindlæg (:

  - Kit

  SvarSlet
 4. Spændende læsning :o) Jeg tror tit, at man har svært ved at tro på sig selv og sine evner som arbejdsløs - det kender jeg i hvert fald fra mig selv. Det stinker for vildt og det er svært ikke at føle sig helt magtesløs. Jeg krydser fingre for, at der snart er et job til dig - når en lang og vidunderlig barsel er vel overstået :o)

  Hvis jeg finder overskuddet frem en af dagene, vil jeg følge trop ;o)

  og tak for at nævne min blog :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Camilla :D
   Det er virkelig svært at tro på sig selv, når man står uden beskæftigelse fordi man så ofte identificere sig med sit job, sin uddannelse eller sin rolle i hjemmet og egentlig kunne jeg rigtig godt tænke mig at prøve at have en anden rolle end mor og ledig bare for en stund. Jeg nyder der hvor jeg er nu, men ved også, at jeg snart vil stile efter mere.
   Jeg håber du har lyst til at gøre kunsten efter her og glæder mig til at læse dine svar :D
   Det var bestemt så lidt - jeg elsker jo at læse med inde hos dig ;)

   Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh