Gå videre til hovedindholdet

November - "Sy til din baby" måned

Skal du være med?


Billedet herover er venligst udlånt af Anna som på sin blog LaRaLiL har besluttet sig for at dedikere november måned på bloggen til babytøj og tilbehør. Jeg er hoppet med på vognen, for jeg har så mange ufærdige projekter liggende, som skal være færdige, nyt jeg gerne vil starte op på og jeg egentlig har også lavet en del allerede, som er baby/børnerelateret, men som jeg endnu ikke har nået at vise frem herinde på bloggen endnu.

Jeg glæder mig allerede til at komme mere i gang med det hele, men først skal min kære overlocker lige have et kærligt eftersyn, for trådene bliver ved med at hoppe ud af nålene, så det skal jeg indtil videre bruge resten af min lørdag på udover at være sammen med ungerne og så lige bage lidt flutes til aftenens hønsekødssuppe, for nu er jeg også blevet offer for en pokkers efterårssnue, som skal nippes i bagdelen!

Hvad skal du bruge din lørdag på? 

Kommentarer

  1. Jeg vil da osse være med til at sy til baby...selvom han ligger i maven ;O)

    I dag har jeg været til 60 år´s fødselsdagsbrunch og det jo altid lækkert lækkert lækkert ;O)

    Kram Betina

    SvarSlet
    Svar
    1. Jahh tænkte da det lige var noget for dig at være med Betina :D Jeg vil glæde mig til at se dine kreationer og dejlig lørdag du har haft :D sådan en brunch er bestemt ikke værst ;)

      Slet
  2. Det lyder som en god idé at få de ufærdige projekter færdig. Det tror jeg,vi er mange kreative folk, der kan nikke genkendende til ;-)

    Min lørdag er indtil videre gået med at komme hjem fra Hamburg, hente hunden hos svigerne , og nu skal vi bare det sidste stykke hjem til Kolding. Herefter skal bilen hurtigt tømmes og så af sted til spisning hos søster.

    Hav en god lørdag.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja ikke - det ligger jo bare alt sammen og fylder og jeg trænger til at få gjort rent bord ;)
      Lyder nu som en rigtig dejlig lørdag du har haft :)

      Slet
  3. Jeg har været til fødselsdag, og været ude at købe mig lidt basis syting - Var løbet tør for tryklåse, mønsterpapir og bukseelastik - Alt sammen vitale ting når man syer tøj :0)

    Uheldigvis var 5mm elastikken udsolgt i den lokale forretning, og jeg kunne egentligt også godt tænke mig nogle mønstre fra Stof2000 så må derned en dag, hvis jeg da ikke finder det til kreative dage næste weekend...

    Lyder som en dejlig, stille og rolig lørdag du har dig, krydser fingre for at overlockeren holdt op med at drille

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja uden de basale remedier, når vi jo ikke ret langt - nu hvor du siger det, så må jeg da også hellere få anskaffet mig noget ekstra bukseelastik, for lillepigen skal da have lidt bukser og synes ikke altid jeg gider bruge rib - specielt ikke lige nu hvor overlockeren strejker... den er ikke holdt op med det drilleri endnu desværre!
      Det lyder nu også som en ganske dejlig og afslappet lørdag du har haft dig :D

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh