Så det blev der! Jeg sendte altså manden af sted til arrangement hos en kammerat i forrige uge og han bad selv om at få en lille værtindegave med, nu hvor de var en flok gutter, der bare kom og invaderede lejligheden. Det endte med at blive en omgang chocolate fudge cupcakes og et glas hjemmelavet æble/vanille-marmelade.
Chocolate Fudge Muffins
ca. 10 stk.
100g smør
100g sukkerfri hvid crispy chokolade (jeg brugte ikke den sukkerfrie variant)
100g sukkerfri mørk chokolade (jeg brugte ikke den sukkerfrie variant)
2 hele æg
20g valnødder
50g mandler
80g rugmel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. flydende Sød
evt. 5 spsk. sukkerfri marmelade (kan undlades, men så skal bagetiden reduceres)
Pynt: Ricotta frosting (150g ricotta, lidt citronskal, 3-5 dråber flydende Sød og ½ tsk. vanillepulver)
Smelt smørret. Knæk chokoladen heri og bland det sammen. Tilsæt æggene et ad gangen. Knus valnødderne med hænderne og kom dem i.
Blend mandlerne til mel i en foodprocessor eller minihakker. Bland rugmel og bagepulver i og rør det godt sammen. Sødemidlet røres i marmeladen og alle ingredienserne blandes herefter sammen.
Fyld 10 muffinforme og bag dem ved 175 grader i 15-20 minutter. Lad dem køle helt af inden frostingen puttes på.
Bon appetit...
Chocolate Fudge Muffins
ca. 10 stk.
100g smør
100g sukkerfri hvid crispy chokolade (jeg brugte ikke den sukkerfrie variant)
100g sukkerfri mørk chokolade (jeg brugte ikke den sukkerfrie variant)
2 hele æg
20g valnødder
50g mandler
80g rugmel
1 tsk. bagepulver
1 tsk. flydende Sød
evt. 5 spsk. sukkerfri marmelade (kan undlades, men så skal bagetiden reduceres)
Pynt: Ricotta frosting (150g ricotta, lidt citronskal, 3-5 dråber flydende Sød og ½ tsk. vanillepulver)
Smelt smørret. Knæk chokoladen heri og bland det sammen. Tilsæt æggene et ad gangen. Knus valnødderne med hænderne og kom dem i.
Blend mandlerne til mel i en foodprocessor eller minihakker. Bland rugmel og bagepulver i og rør det godt sammen. Sødemidlet røres i marmeladen og alle ingredienserne blandes herefter sammen.
Fyld 10 muffinforme og bag dem ved 175 grader i 15-20 minutter. Lad dem køle helt af inden frostingen puttes på.
Bon appetit...
Dejlig værtindegave - og meget overskudsagtig ;0)
SvarSletTak :D Jeg var så heldig, at mine børn sov rigtig godt en aften og så var der tid til det ;)
SletRigtig lækker værtinde gave, mums:0)
SvarSletGod weekend til dig!
Tusind tak :)
SletHvor fornemt, er sikker på de må være faldet i god jord :D
SvarSlet- Anne
Det gjorde de bestemt, for efter han havde været derovre sidst havde han æblesmør og remoulade relish med tilbage som tak :D
SletDet er godt nok en lækker værtindegave! Den kan kun have vagt glæde.
SvarSletHav en skøn søndag!
Tak :) Ja, det tror jeg bestemt den gjorde!
SletUh ja for søren da! Den må have vakt glæde!
SvarSletHelt sikkert - kan rigtig godt lide at give noget spiseligt og hjemmelavet i stedet for blomsterne, det andet holder lidt længere, med mindre det selvfølgelig smager ustyrligt godt ;)
SletSikke en fin værtindegave - og helt perfekt til en herre, hvor blomster måske ikke er helt passende :-)
SvarSletMange hilsner fra
Anne.
Nemlig - selvom det nu var til kammeratens kæreste, som skulle holde dem ud en hel lørdag ;)
Slet