søndag den 20. januar 2013

En travl uge! og kage...

Pyhh jeg er alt for meget bagud på bloggen - jeg mangler virkelig at fortælle om så mange ting, men for at jeg kan overskue det, så tager vi det lige ganske stille og roligt og kun en eller to ting ad gangen...

Først og fremmest, så blev jeg færdig i praktikken i onsdags... Det har været nogle fede 8 uger og jeg var rigtig ked af at skulle stoppe... Drengene havde også hungret efter kage i de otte uger (bevares jeg havde da julebag med til dem og cupcakes, så synes egentlig ikke de burde være SÅ kagesultne) og sådan en måtte jeg da lige i hast bakse sammen - desværre blev resultatet også derefter.. Udseendet var lettere forhutlet men smagen var lækker!


Kagen indeholdt lyse bunde (efter Amo's lagkagebunde opskrift) og derimellem var en jordbærmousse med mørke chokoladestykker og en nougatmousse. Det var en super lækker combi og bundene var SÅ gode! Rigtig lækre og svampede og skulle slet ikke vædes som jeg ellers plejer og gøre... det var en kæmpe fordel.

Nå, men drengene kunne lide kagen og nu går jeg og venter på at få et jobtilbud.... måske - måske ikke... Det er ikke voldsomt fedt ikke at vide, om man er købt eller solgt og jeg vil RIGTIG gerne være købt!!!

4 kommentarer:

 1. Forhutlet??? Øøøh nej - SLET IKKE !!!! Den er da vildt fin !!! Hvis bare mine fondant kager så sådan der ud, når de nu var gennemarbejdet med fuld koncentration, så ville jeg være glad :D Haha. Synes den er vildt fin, og lyder virkelig lækker med nougat og jordbær fyld. HAPS!

  Jeg håber du er købt Agnethe !! Jeg krydser i hvert fald fingrene for det :)

  SvarSlet
 2. Kristine: Tusind tak for de søde ord :) Logo-kager virker bare lidt "nemme" for mig og min fantasi er aldrig særlig god, når det kommer til sådanne kager... men pyt rub og stub blev spist og det er det der tæller i min bog ;)

  Tak - det håber jeg godt nok også!

  SvarSlet
 3. Det er altså en flot kage!

  Jeg krydser i den grad fingre for, at der snart er et job til dig!!!

  SvarSlet
 4. Super fin kage og hvor er det dejligt du har haft en god praktik. Krydser alt hvad jeg kan og håber på du er købt, for det har du altså fortjent!

  SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...