Gå videre til hovedindholdet

En travl uge! og kage...

Pyhh jeg er alt for meget bagud på bloggen - jeg mangler virkelig at fortælle om så mange ting, men for at jeg kan overskue det, så tager vi det lige ganske stille og roligt og kun en eller to ting ad gangen...

Først og fremmest, så blev jeg færdig i praktikken i onsdags... Det har været nogle fede 8 uger og jeg var rigtig ked af at skulle stoppe... Drengene havde også hungret efter kage i de otte uger (bevares jeg havde da julebag med til dem og cupcakes, så synes egentlig ikke de burde være SÅ kagesultne) og sådan en måtte jeg da lige i hast bakse sammen - desværre blev resultatet også derefter.. Udseendet var lettere forhutlet men smagen var lækker!


Kagen indeholdt lyse bunde (efter Amo's lagkagebunde opskrift) og derimellem var en jordbærmousse med mørke chokoladestykker og en nougatmousse. Det var en super lækker combi og bundene var SÅ gode! Rigtig lækre og svampede og skulle slet ikke vædes som jeg ellers plejer og gøre... det var en kæmpe fordel.

Nå, men drengene kunne lide kagen og nu går jeg og venter på at få et jobtilbud.... måske - måske ikke... Det er ikke voldsomt fedt ikke at vide, om man er købt eller solgt og jeg vil RIGTIG gerne være købt!!!

Kommentarer

  1. Forhutlet??? Øøøh nej - SLET IKKE !!!! Den er da vildt fin !!! Hvis bare mine fondant kager så sådan der ud, når de nu var gennemarbejdet med fuld koncentration, så ville jeg være glad :D Haha. Synes den er vildt fin, og lyder virkelig lækker med nougat og jordbær fyld. HAPS!

    Jeg håber du er købt Agnethe !! Jeg krydser i hvert fald fingrene for det :)

    SvarSlet
  2. Kristine: Tusind tak for de søde ord :) Logo-kager virker bare lidt "nemme" for mig og min fantasi er aldrig særlig god, når det kommer til sådanne kager... men pyt rub og stub blev spist og det er det der tæller i min bog ;)

    Tak - det håber jeg godt nok også!

    SvarSlet
  3. Det er altså en flot kage!

    Jeg krydser i den grad fingre for, at der snart er et job til dig!!!

    SvarSlet
  4. Super fin kage og hvor er det dejligt du har haft en god praktik. Krydser alt hvad jeg kan og håber på du er købt, for det har du altså fortjent!

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære opslag fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo