Genbrug i August - det er de små ting...

... der er med til at hjælpe mindre madspild på vej...


Herhjemme havde vi en dag en fløde, som jeg kun brugte en brøkdel af og jeg kan altså ikke nænne, at sådan noget står i køleskabet og bliver for gammelt, så op i isterningebakken med det, i fryseren en tur og voila: nemme flødeterninger lige til sovsen. P.S. De er allerede brugt op allesammen!


Kender i det der med at man køber en økonomipakke skiveost og inden der går en uge, så er den tør i kanterne og faktisk generelt træls at spise på brød? Sådan er det herhjemme! Stod det til min mand, røg det lige lukt i skraldespanden, men så må mor her lige hive i tøjlerne og sige holdt!


Jeg skære da bare kanterne af osten, tager en omgang af mellemlægspapiret til madpakker og så smækker det mellem skiverne og voila nem burgerost lige til at tage ud af fryseren og smække på bøf kalorius... Så nemt og lige til og endnu en omgang madspild er afværget...

Kommentarer

 1. Det gør vi også med osten ;) Enten det, eller bare ret i osteboksen, som bliver taget opp og kørt til revet ost engang i blant. Perfekt i fx lasagne, pizza og ostesovs:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var også et godt tip bare at fryse en stor rest humpel af osten - det har vi sjældent tilbage, når vi køber en skæreost ;)

   Slet
 2. Uha. Kan også anbefale at give fløden en tur i din kitchen aid og så salt og krydderurter og vupti har du lækker kryddersmør :) som du ved endnu en fortaler for stop spild af mad ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var heller ikke en dårlig idé :D Den gemmer vi lige til næste gang, så kan man jo selv lave hvidløgssmørret til suppe-brødet ;)

   Slet
 3. God ide Agnethe!
  jeg har overvejet at hælde noget rødvin i en isterningepose (vi har nogle flasker hvor der ikke er så lang drikketid tilbage)
  Så er de lige til at smide i en gryderet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg da du skal gøre Ann - især hvis i da så kan bruge dem i sovs eller gryderet ;)

   Slet
 4. Det med fløde-isterningerne har jeg hørt en gang for flere år siden, men fuldstændig glemt (og aldrig prøvet). Så rigtig mange gang tak for reminderen!

  SvarSlet
  Svar
  1. så var det godt jeg lige kunne byde ind med den igen :D Husk nu at få dem lavet ;)

   Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg