onsdag den 27. august 2014

Genbrug i August - re-fashion til børn, del 3

Denne gang fra ventebukser til et par shorts!
Det var så oplagt at få bugt med de dejlige ventebukser fra H&M, jeg har været så glad for gennem 2 graviditeter... Nu kunne de altså ikke mere og var slidt i indersømmen (som i mine fede lår har lavet sprækker).


Så jeg fandt min opsprætter frem og ritsch i gang var jeg med et par nye shorts til Elias.


Mønstret fandt jeg i et nummer af Alt om Håndarbejde Symagasin (kan ikke lige huske nummeret) og så var det ellers bare at gøre, som jeg plejer, tegne af og klippe ud... Jeg måtte dog tage endnu et aflagt stykke tøj i brug - en afkortet t-shirt i jersey, som skulle have været brugt til et andet formål, men jeg indså, at det fik jeg den aldrig brugt til...


Alt klippet og klart og så igennem symaskinen... Ikke uden problemer, for jeg har dælme aldrig syet lommer på noget før og det her var bestemt ikke nemt, for beskrivelsen i bladet synes jeg ingenlunde var tilstrækkelig... Men er er resultatet:


Tilmed havde jeg så givet den forkerte ende af shortsene ekstra sy-rum, så de blev en smule tættere i skridtet end det var meningen, men han fik dem brugt i ca. 1 uge og så vendte vejret!


Det var et godt første forsøg og jeg har da lært noget må man sige - lad være med at sy lommer i, hvis du ikke er sikker på, at du kan! Men jeg vil øve mig vil jeg...

2 kommentarer:

  1. De er fine - og nu vender vejret måske igen

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Karin :D Ja, Elias kom hjem i shorts forleden fra børnehave. Den havde jeg ikke lige set komme, specielt ikke fordi jeg er ved at finde min efterårs/vintergarderobe frem ;)

      Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...