Gå videre til hovedindholdet

Genbrug i August - re-fashion til børn, del 3

Denne gang fra ventebukser til et par shorts!
Det var så oplagt at få bugt med de dejlige ventebukser fra H&M, jeg har været så glad for gennem 2 graviditeter... Nu kunne de altså ikke mere og var slidt i indersømmen (som i mine fede lår har lavet sprækker).


Så jeg fandt min opsprætter frem og ritsch i gang var jeg med et par nye shorts til Elias.


Mønstret fandt jeg i et nummer af Alt om Håndarbejde Symagasin (kan ikke lige huske nummeret) og så var det ellers bare at gøre, som jeg plejer, tegne af og klippe ud... Jeg måtte dog tage endnu et aflagt stykke tøj i brug - en afkortet t-shirt i jersey, som skulle have været brugt til et andet formål, men jeg indså, at det fik jeg den aldrig brugt til...


Alt klippet og klart og så igennem symaskinen... Ikke uden problemer, for jeg har dælme aldrig syet lommer på noget før og det her var bestemt ikke nemt, for beskrivelsen i bladet synes jeg ingenlunde var tilstrækkelig... Men er er resultatet:


Tilmed havde jeg så givet den forkerte ende af shortsene ekstra sy-rum, så de blev en smule tættere i skridtet end det var meningen, men han fik dem brugt i ca. 1 uge og så vendte vejret!


Det var et godt første forsøg og jeg har da lært noget må man sige - lad være med at sy lommer i, hvis du ikke er sikker på, at du kan! Men jeg vil øve mig vil jeg...

Kommentarer

  1. De er fine - og nu vender vejret måske igen

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Karin :D Ja, Elias kom hjem i shorts forleden fra børnehave. Den havde jeg ikke lige set komme, specielt ikke fordi jeg er ved at finde min efterårs/vintergarderobe frem ;)

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh