Genbrug i August - re-fashion til mor del 1

For ikke så længe siden købte jeg en stor sæk-fuld brugt men meget pænt tøj og der var simpelthen så meget godt i, men det var desværre ikke det hele, der sad lige godt på mig og min mærkelige krop... Jeg besluttede mig for at beholde det, som jeg kunne passe nu og det jeg ville kunne sy om, så det ville blive pænt til mig...

Det første, der stod for skud var en grå cardigan fra Vero Moda - rigtig fin i størrelsen og i snit, men de der knapper og snore gjorde intet for mig...Jeg besluttede mig for at klippe snorene kortere og binde en lille knude på enden af dem. Dernæst syede jeg kanten med knapper og knaphuller ind i hver side, så jeg fik en mere åben cardigan ud af det og resultatet blev sådan:Jeg var rigtig godt tilfreds selv og nu får jeg brugt den langt mere end hvis den stadig havde de dumme knapper og snore!

Kommentarer

 1. Hvor er det et pænt resultat du har fået ud af det! MEGET pænere. Du ser i øvrigt mega skinny ud på det nederste billede - wauw!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak søde Camilla :D Hehe spanks søde, spanks, der går helt op under brystet er mit hemmelige våben ;)

   Slet
 2. Det er godt nok genialt! Hvem der havde disse genbrugstalenter ;) Rock on!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe jeg tror det handler om at se potentiale frem for begrænsninger ;) Og tak :D

   Slet
 3. Så meget hørt! De der snore forstod jeg slet ikke ;)
  - jeg er blevet så sy-om gal at jeg endda er begyndt at købe tøj i butikker, som jeg vil sy om før det passer. Det er altså for ekstremt!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej de snore var bare en UNDERLIG detalje! Så væk med dem ;) Haha jeg kunne faktisk godt finde på at gå i de fodspor også dog mest med tøj fra genbrugsen fordi det er SÅ billigt og så skal jeg ikke starte from scratch hele tiden ;)

   Slet
 4. Lille ændring, men stor effekt! Spændende og inspirerende at se dit re-design!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig og det er næsten det bedste, at der ikke skal mere til :D Tak skal du have og velkommen på bloggen :D

   Slet
 5. ej hvor er den cardigan bare blevet fin, det er lige sådan en måde at sy om, jeg skal lære mig selv. Mangler bestemt sådan en fin fin en af slagsen :)
  KH Micha

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :D Jamen det er så og simpelt og tror bestemt du nemt ville kunne gøre det med dine talenter :D

   Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg