Gå videre til hovedindholdet

Genbrug i August - re-fashion til børn, del 2

Nu er det efterhånden et stykke tid siden jeg var på genbrug sidst, men da jeg var, fandet jeg denne skjorte, som jeg ALDRIG i livet selv kunne finde på at gå med, men den kostede kun 20 kr. og jeg kunne se kæmpe potentiale i den.


At min datter så skulle nå at vokse alt for meget inden jeg fik ført mine idéer ud i livet, det er så hvad et er, jeg fik lavet en re-fashion x 2 ud af denne fine skjorte... Jeg fandt en af mindstebarnets fine større kjoler i skuffen og brugte den som skabelon til at klippe efter og så gik jeg ellers i gang...



De her fortæller jeg mere om i et senere indlæg...

Efter lidt roderi frem og tilbage (jeg havde klippet lidt skævt nogle steder og så var der lavet indlæg på bagsiden af skjorten, som jeg ikke rigtig havde taget højde for) blev resultatet af kjolen sådan her:


Jeg er meget tilfreds med den og synes den er cute as a button, men prøv lige at se her, hvor meget for lille den er til min lille skønhed:



Theresa bruger str. 74, da billedet er taget og jeg kunne kun lige få kjolen på hende, så jeg vil skyde, at resultatet er blevet til en str. 62/68. Da vi ikke selv kan bruge den herhjemme, bliver kjolen sat til salg på min Tictail shop og så håber jeg, at en anden falder for mønstret, ligesom jeg... 

Kommentarer

  1. Den er blevet vildt sød, men ja alt for lille. Håber en sød lille pige får glæde af den. :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak :D Ja, det håber jeg bestemt også :D

      Slet
  2. åhhhhhh hvor er den bare sød.... kanon godt set....

    SvarSlet
  3. Det var en skam :-( men god ide og fint resultat :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var nemlig rigtig meget en skam og jeg ærger mig gul og blå hver gang jeg kigger på den! Tak søde :D

      Slet
  4. Vildt sød. Virkelig fin. Ærgerligt at den er for lille.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak Liv :) Jaah det var super ærgerligt!

      Slet
  5. Det er så sjovt at se gammelt tøj få nyt liv! Hvor er det en fin kjole!

    SvarSlet
    Svar
    1. Takk Stine :D Ja, jeg har også først lige fået øjnene op for det skønne ved re-fashion og det er kommet for at blive!

      Slet
  6. øv den er for lille for ej hvor er den bare super fin :)
    og prinsessen lige så :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh