Gå videre til hovedindholdet

Genbrug i August - re-fashion til mor, del 3

Ja, det var jo meningen, at det skulle være blevet til langt flere re-fashion projekter til mig selv, men tiden har været knap og lige netop disse re-fashions er lavet her i August til forskel fra nogle af de andre...

Den sidste jeg kan nå at vise jer under Genbrug i August bliver denne fine skjorte, som var med i den sækfuld brugte tøj jeg købte mig til først på sommeren.


Mmmm vældig fin og med puff-ærmer og det hele! Jeg siger jer, jeg følte mig som en del af castet på De tre Musketerer, da jeg fik den på og fik helt lyst til at svinge en kåre! Det holdt jeg mig dog fra og svingede i stedet saksen, så skjorten hurtigt og nænsomt gik fra at være fransk kostumeskjorte til noget mere "dig-kan-jeg-godt-bruge-i-fuld-offentlighed" skjorte...

Snip snip og så røg der to ærmer og på med et par skråbånd i lækker beige satin (som er lidt svært at se her på billedet) og lige en lille sort top indenunder (så den er knapt så gennemsigtig) et voila:


Ormforandringen tog mig små 30 minutter og nu har jeg en skjorte jeg kan have glæde af længe!

Og lige et sidste billede, se venligst bort fra det bøvede udtryk og manglende makeup, det var det bedste næsten helbillede, der var på kameraet og skjorten tager sig langt bedre ud her...

Kommentarer

  1. Den er blevet rigtig god!
    Det er imponerende, hvad 30 min kunne gøre ved skjorten!

    SvarSlet
  2. Ærmerne fik mig til at tænke på Hüttemeyers skåneærmer - det er ikke meget bedre end musketerer... Godt, du slap af med dem :-) !

    SvarSlet
  3. Hvor den blevet fin. Fedt at kunne se muligheder i noget andre ellers har kasseret :)

    SvarSlet
  4. Godt lavet :) og resten af ærmerne kan bruges som skåneærmer :D

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh