søndag den 17. august 2014

Mindstebarnet fylder år...

I går var det præcis et år siden, at blev jeg sendt frem og tilbage mellem hjem og sygehus 3 gange før den lille lømmel her ville komme til verden:


Det var en af de største dage i mit liv og en rigtig god oplevelse i det hele taget i hvert fald i sammenligning med størstebarnets fødsel... Kl. 20.33, fredag d. 16 August 2013 kom Theresa Lillie Thorsen til verden med et skrig... Vi måtte overnatte på sygehuset hende og jeg, så der gik hele 18 timer inden vi kunne tage hjem sammen med far, der kom med barnevognen op på barselsgangen for at hente os.


Farmor og Farfar passede Elias, imens vi var væk og jeg havde ikke set ham siden den forrige dags morgen, da han skulle af sted i dagpleje så gensyns glæden var stor! Nu er Elias i børnehave og Theresa er starte i dagpleje og stortrives der...


Theresa har fået 2 tænder og der er flere på vej. Hun rejser sig selv op og står uden støtte nu og er blevet mere og mere modig, når det kommer til at prøve at gå rundt med støtte langs møblerne. Hun roder i alle skuffer og skabe, hun kan komme til og så er hun det gladeste og mest smilende barn, man kan tænke sig. Hun snakker et øre af, selvom hun kun kan sige hej og hvad er det. Hun synger (la-la-la) og imiterer sin storebror til den store guldmedalje og så forguder hun ham! Det er så fantastisk! Et lidt ældre billede her:


Sikke langt vi er nået på et år, men hun er nu stadig min lille baby - bare lidt endnu...

I går hun blevet fejret herhjemme, men også både sidste weekend og forrige weekend igen blev hun også fejret af både farmor og farfar og bedstemor og bedstefar, der troppede op med de skønneste gaver!Theresa fik det fine tøj, vinterjakke og hagesmække af Farmor og Farfar. Pindsvin var fra Elias og lidt fra os. Det var meningen, at hun skulle have haft en bunke hjemmesyet tøj, men det må vente lidt, for der har simpelthen været så meget at det til! Bogen fik hun af en kær veninde og hendes familie. Dukken var fra Bedstefar og Bedstemor, som også satte lidt penge ind på hendes konto.Som bekendt ingen fødselsdag uden kage og kage blev der spist i rå mængder! Nøjs det var blevet en rigtig god og børnevenlig kage.Elias kan rigtig godt lide at se på kage, lugte til det og forsigtigt smage på det, men han var desværre ikke fan. Alligevel synes han der manglede noget, så ud i skuffen og tilbage kom han med et FLAG! Det var jo det mor havde glemt...


Vi hyggede, legede, spiste og lige pludselig var dagen gået. Det var en dejlig afslappet 1 års fødselsdag for vores lille Theresa, der udmattet faldt i søvn kl. 19.45 i sin mors arme!

8 kommentarer:

 1. Tillykke med hende. 1-årsdagen er stor. Og kan se at hun i hvert fald er blevet grundigt fejret ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Liv :D Det gjorde hun i hvert fald :D

   Slet
 2. Tillykke med hende!!
  Godt storebror kunne sørge for flag :D
  Skønne gaver hun har fået!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Ann :D Jah, det er rart med så hjælpsomt et barn, når hukommelsen lige svigter ;)

   Slet
 3. Tillykke tillykke med hende :) hvor er det vildt der allerede er gået et år :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Bianca :D Jah, jeg forstår det heller ikke helt...

   Slet
 4. Hov - jeg var sikker på, at jeg havde svaret på dette indlæg, sorry :-(

  Men stort (forsinket) tillykke med den lille prinsesse. Det er utroligt, at hun allerede er blevet 1 år!

  Skønne gaver og skønt fødselsdagsbarn ♥

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe det er helt i orden Camilla og tusind tak :) Bedre sent end aldrig ;)

   Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...