Gå videre til hovedindholdet

Sidste dag på kursus...

... i morgen og kulden er allerede kommet til Nordjylland. Uff det har været en kold kold dag i dag, heldigvis kom regn og blæst ikke før sent på eftermiddagen, så jeg gik fri, men min kære mand måtte gå hjem i det rædsomme vejr... Herhjemme ventede jeg så med lidt varm mad, kage og kys...

Jeg startede dagen på kursus som jeg har gjort de sidste 6 uger men til forskel fra de andre dage, fik jeg i dag lavet en jobplan og måtte selv køre ud på jobcentret med den. Guleroden her var så, at jeg ikke behøvede at komme tilbage på kurset... Årh det var dejligt og tiltrængt, så jeg kunne komme hjem og få handlet ind til gæsterne i morgen og besluttede mig for at bage lidt lækkert til min kursusafslutning i morgen. Det blev til gulerodsboller og drømmekage...



Så må vi håbe, det falder i god jord hos de andre kursister, der har nogle uger igen at køre på...

På mandag starter jeg i en spændende praktik. Jeg skal endelige bruge min uddannelse igen og det føles rigtig rart. Jeg glæder mig virkelig meget, selvom jeg ved, at det bliver nogle hårde 4 uger. Jeg håber da lidt på, at de siger derude, at der er mere for mig at lave, når de 4 uger er færdige, men jeg sætter ikke mine forventninger op efter det og tænker at det er et godt springbræt videre og skaber noget mere relevant erfaring på CV'et. 

Weekenden skal bruges på gæster, vennebesøg og rendyrket hygge! Jeg skal nå at slappe så meget af som overhovedet muligt og... nå ja... der skal selvfølgelig også lige laves madplan for næste uge og handles ind søndag. Så slipper jeg for at skulle gøre det på samme tidspunkt som alle andre på mandag, når jeg har fri... Jeg skal også lige have søgt inspiration til næste uges kagekreation til svigerbedstes fødselsdagskage. Svigerfamilien kommer nemlig op næste weekend og så står den på familiehygge... Det skal nok blive godt. De er allesammen så spændt på at se min mave... de har jo ikke set mig siden først i september, så der er sket noget siden sidst...

I aften skal jeg se dyner TIDLIGT, så jeg kan lade op til en lang dag i morgen og være dejligt udhvilet...

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh