Gå videre til hovedindholdet

Lidt nyt fra symaskinen...

Svigerbedste har fødselsdag i weekenden og vi plejer aldrig at kunne finde på andet at give hende end nogle lækre sager i form af te, chokolade, forskellige ting hun ikke har smagt før osv og denne gang synes jeg, at hun skulle have det i en anderledes indpakning end den evindelige kurv, jeg styrter rundt hvert år for at finde, som er lige passende i størrelsen...

Hun plejer jo selv at gå ned i byen og handle selvom hun er dårligere gående og så bruger hun plastikposer til at slæbe alle indkøbene i. Jo jo bevares, det er da genbrug på et vist plan, men jeg vil jo gerne de der plastikposer til livs, så jeg har simpelthen syet en taske/indkøbsnet til hende, så hun kan skaffe sig af med de plastikposer og så bære sine varer i sin nye taske... Sådan kom den til at se ud:


Syet efter et nemt mønster fra Stof og Stil og faktisk er stoffet fra to viskestykker jeg faldt over for nogle år siden, som jeg fik lyst til at lave en pude ud af, men jeg kom aldrig så langt... Vupti, så blev de til en taske i stedet... nu håber jeg bare den falder i god jord hos modtageren også...

Kommentarer

  1. Hvor er det en fin taske! Det er altså bare en supergod ide til din svigerbedste!!!

    SvarSlet
  2. Tusind tak Anja :)
    Ja, hun elsker fortærbare gaver og har nok nips osv. så hun får stort set kun gaver, der kan spises eller drikkes...

    SvarSlet
  3. Den er da blevet rigtig fin den taske!! God Ide til "kvinden der har alt" :-)

    SvarSlet
  4. Hejsa Ann
    Tusind tak skal du have :) Jeg synes også det var ret fint fundet på og hun blev max glad for sit nye "indkøbsnet"

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh