Gå videre til hovedindholdet

Nigella week - dag 4 - Toast Deluxe ala Nigella - nem aftensmad del 18

Så er vi oppe at køre igen til trods for at maven ikke er helt i orden endnu... Men til aften fik jeg lavet en rigtig nem og ikke mindst hurtig aftensmad og total Nigella-stil var det også - lækker comfort food, når det er bedst!

Jeg tillod mig dog at lave visse ændringer i opskriften fordi jeg synes, der manglede noget og fordi der var visse elementer som ikke tiltalte mig, så vi endte altså med en Toast Deluxe i stedet med en lækker råkost til... Det bliver således også opskrifterne med mine ændringer jeg gengiver her...

Toast Deluxe ala Nigella
(2 pers.)

6 skiver godt lyst brød
3 tsk. god mayonnaise (jeg hoppede på miraclewhip)
1 tsk. worcestershiresauce
50g god irsk cheddar (enten i skiver eller til at skive af)
1 pakke serranoskinke
1 stor tomat eller 3 cocktailtomater i skiver
peber
2 tsk. olivenolie

Salat:
½ æble
2 gulerødder
½ squash
4 blade hovedsalat
lidt citronsaft

Forbered salaten først; skyl alle ingredienserne, snit salaten og riv gulerødder, squash og æble og bland det sammen. hæld lidt citronsaft over og stil til side.

Opvarm en grillpande.

Bland mayonnaise og woecestershiresauce og smør det på alle brødskiverne. Fordel herefter skinke, tomatskiver og ost på 3 stykker af brødet, krydr med peber og slut af med en skive brød på toppen af hver sandwich.

Hæld olien over panden og læg sandwicherne på panden. Pres sandwicherne ned med en palet i hver hånd, så grillmærkerne bliver markante. Det tager ca. 2 minutter på hver side.

Server straks sammen med salaten.

Bon appetit...

Kommentarer

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære opslag fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines ...

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr...

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo...