Gå videre til hovedindholdet

Om en hund, der skulle til fødselsdag...

I tirsdags sendte jeg en hund på tur... En tur jeg har modelleret og formet efter bedste evne, så den kunne komme til at ligne det, der var ønsket...

Jeg havde tilbudt at lave en kagefigur til min venindes søns fødselsdagskage - han bliver 1 år i dag og hun ville gerne selv prøve at lave en fin kage. Hun havde luftet, at hun synes, det kunne være sjovt at få en figur på kagen og så sprang jeg da til, for så kunne jeg da også lige få øvet mine modelleringsevner endnu en gang...

Vi snakkede frem og tilbage om, hvad hun kunne tænke sig, at der skulle på, men det var lidt svært eftersom hendes søn ikke rigtig har nogle favoritting endnu. Da jeg lavede dåbskagen til ham den lille fødselar var det en Brio racerbil, der prydede toppen på den ene kage og en sovende baby med tæppe på den anden kage (kan man fornemme lidt ud fra temaet, at faderen har en anelse benzin i blodet og interesse for biler?) så det måtte godt være anderledes denne gang og det blev det bestemt også.

Valgte faldt nemlig på denne hund fra Fisher Price, som min egen lille purk også har:

Jeg fik dog ikke helt ramt farven og min udgave blev til en lille prop, men min veninde var godt tilfreds med resultatet, så jeg sendte den lille hund af sted i håb om, at PostDanmark ville passe godt på den undervejs...


Hunden nåede helskindet frem og min veninde sendte dette fine billede til mig, hvor den sidder og troner sig udenfor sollysets og varmens rækkevidde...


Figuren er lavet i sugarpaste og jeg skal helt sikkert lære at begrænse mig mht. mængden af det jeg bruger. Jeg bruger ALT for meget og det er alt for længe om at tørre og figuren bliver oftest alt for tung. Så jeg lærer stadig...

Jeg kunne jo ikke sende den lille hund af sted uden også lige at dumpe en lille hjemmelavet gave med i pakken.


 Det blev til en flagranke, som jeg gav et sneak peak af på Istagram tidligere på ugen.



Bogstaverne vil jeg gøre større til næste forsøg med sådan en og men ellers var jeg godt tilfreds og det var modtageren efter sigende også! Nu håber jeg bare at den lille gut får en dejlig 1-års fødselsdag i godt selskab med med familien...

Kommentarer

  1. Hahahahahaha! Eeeejh, ved første og (MEGET) hurtige øjekast, så lignede din flagranke altså en bunke g-strenge :D HAHAHA! men ved et nærmere kig blev det naturligvis tydeligt, at det ER en flagranke :) Og hvor er den fin i farverne :)

    Din bamser er tilmed EKSTREM sød, og ligner ufattelig godt. Jeg fatter ikke du kan :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Hehe... Sjovt du siger det Kristine, det var faktisk også den første kommentar jeg fik på mit instagrambillede - en veninde skulle lige sikre sig, at det ikke var en bunke trusser :P
      Tak søde :D Synes nu godt nok selv jeg har lang vej igen med det modellering, men jeg lære hele tiden :)

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh