Gå videre til hovedindholdet

På gensyn...

I dag er desværre min sidste dag i praktikken hos Xtel. Det er lidt en sørgelig dag - der var jo endnu flere spændende opgaver, jeg nemt kunne varetage, men jeg kan på den anden side også godt mærke, at det er fint nok, at der ikke er længe til barsel nu...

Jeg har kun fået positive udmeldinger og ros fra virksomhedens side og det er bestemt et fællesskab, som jeg godt kunne se mig selv tage del i. Derfor går jeg nu på barsel fra Xtel med håb om at vende tilbage i det nye år frisk på at tage fat på endnu mere hos dem.

I går fik jeg et farvel med på vejen ved fællesmødet og en rigtig fin gave bestående af et lækkert gavekort på brunch samt et cookie stamp sæt... lur mig om de ikke selv får glæde af at have foræret mig så fin en gave omkring juletid...

Som altid skal der jo kage til, når jeg slutter et sted og dette må så blive til min  3. eller 4. firmakage - måske det var en niche man burde udforske som arbejdsledig.... hmmm ej jeg egner mig helt sikkert bedre til alt det der legal-stuff...





Kagens indhold er:

Mørke lagkagebunde (efter Amo's opskrift)
Hindbærmousse
Hakket mørk chokolade
Smurt op med IMBC
Overtrukket med Satin Ice fondant
Pyntet med sugarpaste





Så indtil videre vil jeg sige på gensyn til Xtel og tak for nogle fantastiske og udfordrende uger! Tak fordi i har fået mig til at føle mig velkommen og som en del af teamet - jeg ser frem til at se jer igen!


Kommentarer

  1. JEg håber for dig at der er en plads til dig, når du er færdig med at hygge på barsel. Forhåbentligt kan de slet ikke undvære dig

    SvarSlet
    Svar
    1. Tusind tak søde Karin :)
      Der går nok ikke mere end et par uger, så indser de, at de mangler nogen derude ;) Jeg glæder mig bare til at genoptage den professionelle kontakt igen efter barsel, men lige nu glæder jeg mig også til barsel!

      Slet
  2. Hvor lyder det til at du har haft det godt. Håber virkelig du kommer tilbage og at du imellemtiden får en fantastisk barsel. Knus

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har virkelig haft det godt der, fået en masse relevant erfaring og er blevet udfordret godt og grundigt på mine evner. Det har været rigtig rart :)
      Tak søde - det håber jeg virkelig også!

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh