Gå videre til hovedindholdet

Lyserød Lørdag...

Ja, jeg ved udmærket godt, at det er søndag i dag, men i går havde jeg jo fyldt "sendefladen" ud med min egen kage og jeg har en regel - kun ét kage-indlæg om dagen! Så måtte jeg jo bare fortælle om vores lyserøde lørdag i dag i stedet...

I nogle år har det efterhånden været en tradition for mig at kigge forbi Aalborgs Cupcakemafia på Nytorv den første lørdag i Oktober, hvor arrangementet Lyserød Lørdag løber af stablen... I år var ingen undtagelse, så jeg pakkede ungerne i og på barnevognen og af sted med os ud i det noget triste vejr... Desværre typisk efterårsvejr, men det holdt vidst ikke folk fra at købe cupcakes, for jeg høre, at pigerne fik udsolgt!

Det her var herlighederne jeg fik med hjem:


Chokolade, Gulerod, Æble/kanel og Red Velvet cupcakes... Indtil videre har jeg smagt på chokolade og voldædt den med gulerod (for det er min favorit!) i går og så har vi gemt de sidste to lækkerheder til i eftermiddag, som lige kan glide ned sammen med en lækker kop kakao...

Elias nød turen ned gennem byen som altid og da vi kom frem til standen og han så alle de lyserøde balloner gik han helt i selvsving... Min søn er VILD med balloner! Han blev ved med at sige hans ord for balloner og jeg måtte sige, at vi blev nødt til at støtte lidt ekstra og så få en ballon hos den søde pige længere oppe ad gaden, men før jeg vidste af det, så havde søde Sabina lige skaffet en ballon til Elias. Ihh så var hans dag reddet og ballonen har slet ikke været til at vriste fra ham siden han fik den...



Resten af dagen gik herhjemme med at lege med kastanjer, se Timmy Tid og hygge max herinde i varmen mens det ruskede udenfor... I dag søndag står den muligvis på familiebesøg, praktiske gøremål og ikke mindst aktivering af en 2½-årig med krudt i rumpen! Hvad skal du bruge din søndag på?

Kommentarer

  1. Smart dvd-opbevaring I har i stuen...

    SvarSlet
    Svar
    1. Hehe tusind tak :) den kommer i til at se mere til, det lover jeg ;)

      Slet
  2. Sikke nogle flotte cupcakes, du købte med hjem - og overskuddet går jo oveni til et godt formål!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja ik :) De er super dygtige de piger og når man kan købe dem så gode og så billige og så stadig støtte en god sag, så kan jeg godt lige flotte mig lidt :D

      Slet
  3. Vores søndag blev brugt på en lang gåtur i det fantastiske oktobervejr, lidt praktiske gøremål og så ellers afslapning ovenpå en weekend med knald på :-) Derudover har vi nogle gange i løbet af dagen kigget hinanden i øjnene og sagt "13 år!". Så længe er det siden, at vi blev kærester <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Det lyder bare som en rigtig hyggelig søndag og tillykke med dagen! Ja, man forstår slet ikke hvor tiden er blevet af!

      Slet
  4. Det var så dejligt at se jer derinde :o) Som altid! Tak for støtten endnu en gang :o)

    Æble-udgaven er forresten din skyld - det var dig der introducerede mig til den skønne opskrift fra Meyer :o)

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære opslag fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo