torsdag den 2. maj 2013

Choko-Cacao pandekager

Den lyder ret syndig ikke... Det er den også!!!
Hold nu fast en lækker omgang sådan en stak pandekager bliver, men jeg synes nu godt man kan få for meget af dem, så hele den portion jeg fik bagt delte vi over 3 dage!

Jeg fandt opskriften inde hos Kristine og ændrede så lidt i den i forhold til hvad jeg havde på lager af diverse ingredienser og resultatet blev altså virkelig godt... Det er ikke sidste gang de skal laves og så var de endda også lidt børnevenlige... Elias guffede i hvert fald sine med stor velbehag - jeg havde reduceret mængden af chokolade og brugt kærnemælk i stedet for skummetmælk og så var der faktisk ikke så meget usundt over dem, når de også blev serveret med friske frugter i form af banan og jordbær... Et godt alternativ til de amerikanske pandekager, når man skal lave brunch - det blev vores også brugt til...


I får lige opskriften, som jeg lavede den her og så kan i jo gå ind og savle over de lækre billeder inde hos Kristine, for mit billede blev da lidt tamt i sammenligning med...

Choko-Cacao pandekager
ca. 12 stk. 
2 æg
2½ dl. hvedemel
2 dl. kærnemælk
2½ spsk. kakaopulver
2 tsk. bagepulver
3 tsk. vaniljesukker
½ dl. hakket mørk chokolade/chokoladeknapper
 
Pisk æg og kærnemælk sammen. Bland alle de tørrede ingredienser sammen i en skål og pisk det så i sammen med æg og kærnemælk. Vend chokoladeknapperne i som det sidste.
Varm en stegepande op og kom fedtstof på. Sæt så nogle små klatter af dejen på panden og lad dem stege til de er gyldne på begge sider.
 
Serveres lune med lækkert tilbehør evt. i form af frisk frugt, drysset med flormelis eller sammen med en lækker sirup.
 
Bon appetit...
 
 

8 kommentarer:

 1. Hvor ser det ud til at være en lækker brunchtallerken - er faktisk ikke særlig vild med pandekager, men er tilgengæld rigtig vild med kakao, så måske de ville være et hit? (:

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :-D
   De smagte i hvert fald af mere kakao end pandekage så mon ikke du vil kunne lide dem :-D

   Slet
 2. Hvor ser de lækre ud! Dem er jeg da nød til at prøve!
  Og så skal jeg vist lige ind og følge lidt med på den blog! Hun laver jo nogle lækre chokoladeting ;) - Den kommer på listen sammen med alle de andre chokolade/kage/bage-blogs jeg følger :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja til panden med dig, de er SÅ gode :-) det tror jeg Kristine bliver glad for ig ja hun har max lækre sager derinde ;-)

   Slet
 3. Orrrrk hvor er du sød Agnethe, meeeen jeg vil da lige tilføje, at jeg nu synes dit billede er ret så lækkert og delikat !!! Det skal du sørme ikke skamme dig over ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for de søde komplimenter :-D er bare glad for at du ville dele opskriften og billeder vi andre kan blive inspireret...

   Slet
 4. Er vist nødt til at få afprøvet de pandekager! :D

  Nu I spiste dem over et par dage, må du kunne svare på, hvordan de var efter genopvarmning? Eller spiste I dem kolde?

  Tænker, at de sikkert også kan laves med lys eller hvid chokolade - så er de godt nok ikke helt så sunde, meeeeeeen.. det lyder jo fristende! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen det synes jeg bestemt du skulle og jeg synes faktisk ikke at genopvarmning gør dem kedelige, jeg tror det er kærnemælken der gør det... bare prop dem i mikroovnen på en tallerken hvor de ikke ligger ovenpå hinanden og dyt båt så er de klar efter 30 sekunder ;-) hmm hvis jeg skulle bruge hvid chokolade ville jeg nok lave dem uden kakao for tror smagen kunne overdøve den hvide chokolade men prøv og se hvad du synes...

   Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...