torsdag den 23. maj 2013

Min nye kærlighed!

Ikke at den nogensinde kan erstatte hverken mand og barn, men er du bims det er tæt på... I som har fulgt mig på Instagram ved også, at jeg for snart 14 dage siden havde fået mig et nyt stykke "køkkenlegetøj".

Jeg brugte en fredag formiddag på at stå i kø hos Imerco, i hvad der føltes som evigheder, fordi de havde 25% på hele butikken plus yderligere 5% bonus, hvis man var club medlem... Det er altså ikke et tilbud, man lader gå næsen forbi og slet ikke, når man i efterhånden mange år har haft en brændende ønske om at rekvirere lige netop det, jeg stod i kø efter - nemlig en KitchenAid Køkkenmaskine!


Jeg elsker den! Også selvom jeg kun har haft mulighed for at prøve den én gang siden jeg fik den - men når jeg kommer på højkant igen, så skal der gang i maskinen... der er jo heller ikke længe til, at jeg skal fejre fødselsdag, så mon ikke den kommer lidt på overarbejde i den forbindelse... Men i dag er jeg sendt til tælling :(

Jeg ligger herhjemme under dynen og ømmer mig og hoster og snotter! Det er slet ikke fedt at være ramt af en åndssvag virus og det at man så er gravid, gør det overhovedet ikke bedre! Så her er, hvad jeg kan trøste mig med:


Jeg fik allerede min fødselsdagsgave i dag fra min veninde i Sverige og fik lov til at åbne den før tid, så jeg kunne få glæde af indholdet. Noget af det var nemlig hele 2 dåser Whittard luxury hot chocolate og hvilken kærkommen gave! Nu skal der lures lidt mere og så tror jeg, at jeg kan sætte en lille film på og måske lige kigge en aftale igennem samtidig - man kan jo godt forsøge at arbejde bare en smule, selvom man er syg..

Rigtig god torsdag derude...14 kommentarer:

 1. Lækker maskine!
  God bedring søjde! Håber snart du er på højkant igen, så du kan få leget med det nye legetøj!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er nemlig en super lækker sag - er virkelig glad for den og alt går som en leg!
   Tak søde :D Jeg måtte lige tage weekenden i brug også, men er nogenlunde på dupperne i dag...

   Slet
 2. Tillykke med den dejlige maskine :) Den skal nok få sin sag for, det er jeg sikker på ;)

  God bedring søde!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Kristine :D Det skal jeg love dig for, at den får, når jeg sådan rigtig får gang i projekterne liiiige om snart ;)

   Tak tak - det er ikke sådan, når helbredet svigter...

   Slet
 3. KitchenAid har også et rigtigt flot design!!! Vores her er rød.

  Fortsat god bedring - og det er nu altid hyggeligt med "Hendes Verden".

  SvarSlet
  Svar
  1. KitchenAid er bare luksus i mine øjne - creme de la creme og ja, havde de haft den i Imerco den dag, så havde mit eksemplar også været rød ;)
   Tak søde Anja :) Det er virkelig hyggeligt med "Hendes Verden" (mit foretrukne ugeblad)

   Slet
 4. Tillykke med dyret! Lækker maskine!

  God bedring <3

  SvarSlet
 5. WAUW - tillykke med den kommende fødselsdag og den skønne maskine. Hvor er det bare LÆKKERT. Dejlig gave fra veninden. Rigtig god bedring til dig ;O) Mange hilsner Betina

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh tak :) Der er nu små 14 dage endnu, men det gør bestemt ikke det mindste at få lidt lækkert på forhånd... Resten af pakkens indhold flashes på dagen ;)
   Tusind tak sødeste :) Håber også snart denne forkølelse tager rejser sydpå!

   Slet
 6. SÅ skøn maskine og så vandt du endda en mere :) Sejt gået! Du skal nok blive rigtig glad for den.
  Håber du har fået det lidt bedre. Du må i hvert fald have rigtig god bedring! Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er nemlig en LÆKKER maskine og hvor er det ikke også bare lige vildt med sådan en gevinst også! Pyhh lidt af et luksusproblem jeg står med der :P

   Slet
 7. Tillykke med den ikke så lille ny :o) Jeg er sikker på, at I nok skal blive gode venner!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde :) Den vejer godt det samme som Elias gør nu, hvis ik mere ;) Jeg siger dig, vi er allerede max gode venner og jeg glæder mig som et lille barn til at lave min første (!) IMBC på den om ikke så længe, når jeg skal lave fødselsdagskage :D

   Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...