fredag den 10. maj 2013

Buzz-lørdag - vi tester nyt Lego Duplo

I lørdags afholdte jeg en rigtig vellykket komsammen herhjemme på de små kvardratmeter, for at buzze om LEGO DUPLO's nyeste produkt, som Elias og jeg har fået lov til at teste sammen...

Der blev leget med DUPLO i stor stil, men gæt lige hvem, der glemte at knipse gode billeder med kameraet, bare fordi vi hyggede os så meget! Så i må nøjes med lidt billeder af Elias, som fornøjer sig med sit DUPLO.


Det nye LEGO DUPLO har lækre farver og spændende former, der passer ideelt til små børnehænder og Elias har fået mange gode timer til at gå med, at samle, bygge, skille ad og samle på ny med de fine klodser.
Efter vi har testet de nye LEGO DUPLO herhjemme, har vi været ude og investere i endnu en kasse til Elias, da han bare er helt vild med at bruge sine hænder og fantasi til at bygge og selv hiver kassen frem, når det er tid til at vi skal lege. LEGO DUPLO har vores varmeste anbefalinger - uden tvivl...

5 kommentarer:

 1. Skønne billeder :o) Det var nemlig superhyggeligt, tak for invitationen fra både mig og junior!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde :D Det var så lidt, vi var i hvert fald begge to rigtig glade for at i havde lyst til at komme :D

   Slet
 2. Tak for en dejlig formiddag - det var rigtig hyggeligt, og Duplo er verdens bedste legetøj. I må komme herud en dag, vi har mere end rigeligt til flere. Christian og My har gang i huse de kan sidde indeni for tiden ;o)

  SvarSlet
 3. Det er nogle skønne billeder af en meget optaget Elias <3
  Det ER også bare godt legetøj! De nye farver er så friske og sommerlige.

  SvarSlet
 4. Hvor er han dog søøøød :) Meget koncentreret ;)

  SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...