Gå videre til hovedindholdet

En ny uge...

Jeg har været så heldig, at få lov til at teste Osuma.dk, så i denne uge, har vi lavet en lidt ekstra lækker madplan. Nogle af dagene, har jeg haft det hjemme vi skulle bruge, så jeg har faktisk kun købt ind til 4 dage hos Osuma, men tror så til gengæld også, at det er lækre sager, der kommer ind ad min dør i eftermiddag/aften.

Der vil komme mere om min test af Osuma i et andet indlæg, når jeg har modtaget mine varer, så først skal i da lige have lov til at se ugens madplan:

Madplan uge 21

Tirsdag: Kyllingeburgere m/ovnbagte rodfrugter
Onsdag: Lammefrikadeller m/ tzatziki og fladbrød
Torsdag: T laver mad (en overraskelse, som han selv køber ind til)
Fredag: Ovnbagt laksefilet med ovnstegte kartofler og rødbeder samt sur/sød sauce
Lørdag:Bøf Bearnaise m/ grønt
Søndag: Helstegt kylling m/ hjemmelavet agurkesalat og pastasalat

Jeg er så spændt på, de varer jeg får leveret. Jeg var godt tilfreds med udvalget og min indkøbsliste så sådan ud:


Antal
Varebetegnelse
Enhedspris
I alt
1
Hakket Lammekød
35,95
35,95
2
Laksefilet 2 stk.
35,95
71,90
1
2 Stk. Premium Entrecote, 375 g.
65,00
65,00
1
Hel Kylling
49,00
49,00
1
Økologiske Gulerødder i Bakke
10,95
10,95
1
Små Samsø Kartofler
17,95
17,95
1
Persillerod
15,95
15,95
1
Pommes Frites
12,95
12,95
2
X-tra Minimælk
5,45
10,90
1
Dansk Agurk
8,95
8,95

Levering
0,00
Total inkl. levering
kr. 299,50




















Som i kan se, så har jeg ruttet lidt med pengene og brugt de fleste af dem på kød. De fleste af dagene vil give herlige rester, som vi kan bruge i næste uges madlavning og så har jeg haft en del af de ting, som også skal bruges i retterne på lager i forvejen.

Madplanen i denne uge er udelukkende bygget op om denne mulighed for at afprøve Osuma.dk. Hvis jeg skal til at bruge det på fast basis (hvilket jeg faktisk godt kunne finde på, nu hvor jeg er i praktik og indkøb bare er en sur pligt, der skal overstås) så bliver det langt mere behersket og med omtanke for budgettet, der er lagt for hele måneden.

Nu ser jeg frem til at modtage min bestilling og glæder mig til, at der skal laves mad i løbet af ugen...

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo