Så simpelt - det er nemlig ikke mere end, hvad man kalder det - en pita pizza med taco-topping. En super nem og lækker resteret, som tager under 30 minutter at lave og det er incl. bagetiden i ovnen... Dertil fik vi dampede grøntsager og friske ærter - LÆKKERT siger jeg bare...
Det eneste du har brug for er:
Pitabrød (gerne fuldkorn)
Tomatketchup eller tomatpure
en rest taco-kød eller andet af dit foretrukne pizzzatopping
Revet ost (jeg brugte cheddar for at holde Mexi-ånden)
små cherry- eller cocktailtomate
majs (frost eller fra dåse)
Flæk pitabrødene, smør dem med tomatketchup/pure og fordel så ost og pizzatopping i et tyndt lang ovenpå og slut af med lækre cherrytomater og/eller majs.
Læg pitapizzaerne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 180 grader i 6-7 minutter (indtil bundene er sprøde)
Server sammen med friske dampede grøntsager eller en salat. Dressing er også helt tilladt her...
Bon appetit...
Det med at lave pizza af et flækket pitabrød, er altså godt!!!
SvarSletDit fyld lyder vildt spændende.... ih, det er længe siden, at vi har fået "mini-pizzaer", som jeg kalder dem.
Det er super lækkert! Det var første gang vi prøvede det, men da bestemt ikke sidste gang :D Det giver en helt anden fornemmelse af pizza i hvert fald :D
Slet