mandag den 27. maj 2013

Taco pita pizza - nem aftensmad del 21



Så simpelt - det er nemlig ikke mere end, hvad man kalder det - en pita pizza med taco-topping. En super nem og lækker resteret, som tager under 30 minutter at lave og det er incl. bagetiden i ovnen... Dertil fik vi dampede grøntsager og friske ærter - LÆKKERT siger jeg bare...

Det eneste du har brug for er:
Pitabrød (gerne fuldkorn)
Tomatketchup eller tomatpure
en rest taco-kød eller andet af dit foretrukne pizzzatopping
Revet ost (jeg brugte cheddar for at holde Mexi-ånden)
små cherry- eller cocktailtomate
majs (frost eller fra dåse)

Flæk pitabrødene, smør dem med tomatketchup/pure og fordel så ost og pizzatopping i et tyndt lang ovenpå og slut af med lækre cherrytomater og/eller majs.
Læg pitapizzaerne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ovnen ved 180 grader i 6-7 minutter (indtil bundene er sprøde)

Server sammen med friske dampede grøntsager eller en salat. Dressing er også helt tilladt her...

Bon appetit...




2 kommentarer:

  1. Det med at lave pizza af et flækket pitabrød, er altså godt!!!
    Dit fyld lyder vildt spændende.... ih, det er længe siden, at vi har fået "mini-pizzaer", som jeg kalder dem.

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er super lækkert! Det var første gang vi prøvede det, men da bestemt ikke sidste gang :D Det giver en helt anden fornemmelse af pizza i hvert fald :D

      Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...