søndag den 19. maj 2013

Udfald...

Der har været MEGET stille på bloggen, den seneste tid desværre. Overskuddet har ikke været til at rutte med i den forgangne uge og mest pga. jeg havde en masse forberedelser, som i går kulminerede i denne begivenhed:


En af mine kære veninder blev gift i går og hvilken fantastisk dag det var. Vejret var smukt, brudeparret var smukt, rammerne om festen kunne ikke have været mere storslåede og maden var afsindigt god... Hvem der bare lige havde haft et ordentligt kamera med til at dokumentere hele herligheden...

Min fornemme opgave gik allerede i gang kl. 10 om formiddagen, hvor brudens svigermor kom den lange vej med kagen, som hun havde bagt. Nu skulle den så bare lige overtrækkes med marcipan og så skulle jeg pynte den. Jeg hjalp selvfølgelig til med at overtrække kagen, selvom marcipan bestemt ikke er min stærke side, når det kommer til overtræk, men jeg gjorde et hæderligt forsøg og derefter kunne jeg så påbegynde pyntningen af kagen...

Brudens ønsker til kagepynt var sådan set bare blomster i alle afskygninger med farver, der tog udgangspunkt i forår og de Medusa topfigurer, som også skulle på toppen. Derfor har jeg hele ugen været i blomsterværkstedet for at kreere en masse forskellige blomster til denne kage og resultatet af mit slid blev til dette:
Jeg blev kørt hjem igen efter pyntningen og de andre fortsatte op på hotellet med kagen, hvor den så blev samlet og skulle nydes til receptionen.


Forhåbentlig får jeg nu lidt mere tid til at komme efter det jeg mangler at blogge om (og der er en del) samtidig med at jeg lige passer min skønne praktik, vander naboens blomster (hvem gad også til Grækenland da!) og plejer min semi-syge familie...

Men rigtig god Pinse til jer alle!

2 kommentarer:

  1. Hvor blev kagen da smuk! Det må have taget evigheder at lave de smukke blomster - wauw!

    SvarSlet
  2. Tusind tak Lajla :D Det tog hver aften (og to ekstra lange af dem) i sidste uge for at nå at blive færdig til den store dag - det er tørretiden, der er den værste, for man kan ikke lave andet end at vente der jo... Så prøvede at time det så godt, at jeg kunne lave nogle blomster, lade dem tørre og så bruge tid på nogle andre imens - det fungerede ganske fint, men næste gang går jeg altså i gang lidt før ;)

    SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...