Storytel - en test er slut...

Men jeg fortsætter! For til trods for den lidt høje pris, så har jeg valgt at fortsætte mit abonnement, så jeg kan blive færdig med den bog jeg er i færd med at høre - Genfærd af Jo Nesbø.


Storytel har nogle lækre features, så som personlige forslag til, hvad man evt. kunne være interesseret i at høre og bogreolen, hvor du kan gemme de bøger, du du er faldet over, så står de nemlig klar til når du er færdig med den du er i gang med at høre.


Derudover er det muligt at lytte til bøgerne offline. Så bruger du ikke al din datatrafik på at streame og du kan med god samvittighed lytte i lægere tid ad gangen.

Jeg har været super glad for min tid med Storytel og havde det været en smule billigere, så ville jeg nok også fortsætte, efter jeg er færdig med Genfærd. Dog skal jeg lytte til rigtig mange bøger, før det kan betale sig og jeg er ikke sikker på, at jeg får tiden til det.

Kunne det være noget for dig, så kan du klikke på billedet herunder og komme direkte til Storytels hjemmeside, hvor du kan læse mere eller købe dig til en verden fuld af lydbøger....


Kommentarer

Populære indlæg