Gå videre til hovedindholdet

M.I.A.

Bloggen har nu ligget stille hen i lidt over en uge af den simple grund, at vi har været nødt til at rykke fra hus og hjem grundet renovering af badeværelse. Så det var godt, at vi holder ferie og havde muligheden for at rejse vestpå for en stund, ned til vores familie, mens der blev rodet og regeret på vores badeværelse...

Vi vendte trætte hjem i går omkring middagstid efter en god ferie i den vest- og sønderjyske del af Danmark - det havde været en lang uge, fyldt med dejlige gensyn, første gangs møder og ikke mindst god feriemad! Nu hvor vi er tilbage i Aalborg igen, prøver vi at få styr på sovetider, spisetider og den gængse hverdag selvom vi endnu har ferie frem til og med på søndag. Mandag banker hverdagen endnu en gang på og så skal der for alvor noget struktur over det hele og forberedelse på familieforøgelse står på planen.

Badeværelset stod klar i dag til at blive taget rigtigt i brug - resten af hytten trænger dog til en kærlig hånd og hovedrengøring og så er det jo mit ønske, at vi skal være nogenlunde færdige med børneværelsets indretning inden ferien slutter - om det sker, vides endnu ikke, men man kan da have lov at håbe...

I de kommende indlæg vil der være lidt ferieberetning, lidt madbloggeri og andet godt blandet - jeg har også fået brev fra det kære postbud, om at hun havde forsøgt at aflevere en pakke fra buzzador hos mig sidste mandag, så mon ikke også det fortjener et indlæg, når jeg får mine fede skanker bevæget op på posthuset for at hente pakken - så var det lige jeg godt gad at vide, hvor meget sådan en fætter vejer!

Som afslutning får i lige et lille preview af feriens indhold, så er der lidt at se frem til...


Kommentarer

  1. Det lyder som om I har haft en dejlig ferie :) Håber badeværelset er som det skal være. Det bliver skønt at få det taget i brug så ;)

    Dejlige smagsprøver af billeder. Jeg glæder mig MEGET til at se og læse mere ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var det bestemt og badeværelset mangler lige de sidste småting hist og her, så som lister, lidt maling og sådan, men det er jo ikke vores job at færdiggøre det heldigvis ;)

      Tak :D Så skal jeg nok snart få fingeren ud og skrive noget nyt...

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh