M.I.A.

Bloggen har nu ligget stille hen i lidt over en uge af den simple grund, at vi har været nødt til at rykke fra hus og hjem grundet renovering af badeværelse. Så det var godt, at vi holder ferie og havde muligheden for at rejse vestpå for en stund, ned til vores familie, mens der blev rodet og regeret på vores badeværelse...

Vi vendte trætte hjem i går omkring middagstid efter en god ferie i den vest- og sønderjyske del af Danmark - det havde været en lang uge, fyldt med dejlige gensyn, første gangs møder og ikke mindst god feriemad! Nu hvor vi er tilbage i Aalborg igen, prøver vi at få styr på sovetider, spisetider og den gængse hverdag selvom vi endnu har ferie frem til og med på søndag. Mandag banker hverdagen endnu en gang på og så skal der for alvor noget struktur over det hele og forberedelse på familieforøgelse står på planen.

Badeværelset stod klar i dag til at blive taget rigtigt i brug - resten af hytten trænger dog til en kærlig hånd og hovedrengøring og så er det jo mit ønske, at vi skal være nogenlunde færdige med børneværelsets indretning inden ferien slutter - om det sker, vides endnu ikke, men man kan da have lov at håbe...

I de kommende indlæg vil der være lidt ferieberetning, lidt madbloggeri og andet godt blandet - jeg har også fået brev fra det kære postbud, om at hun havde forsøgt at aflevere en pakke fra buzzador hos mig sidste mandag, så mon ikke også det fortjener et indlæg, når jeg får mine fede skanker bevæget op på posthuset for at hente pakken - så var det lige jeg godt gad at vide, hvor meget sådan en fætter vejer!

Som afslutning får i lige et lille preview af feriens indhold, så er der lidt at se frem til...


Kommentarer

 1. Det lyder som om I har haft en dejlig ferie :) Håber badeværelset er som det skal være. Det bliver skønt at få det taget i brug så ;)

  Dejlige smagsprøver af billeder. Jeg glæder mig MEGET til at se og læse mere ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det bestemt og badeværelset mangler lige de sidste småting hist og her, så som lister, lidt maling og sådan, men det er jo ikke vores job at færdiggøre det heldigvis ;)

   Tak :D Så skal jeg nok snart få fingeren ud og skrive noget nyt...

   Slet

Tilføj en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Andre har også læst