Gå videre til hovedindholdet

Heldig vinder!

Sidst vi testede et produkt for Buzzador herhjemme var det Lego Duplos nyeste produkter og det gik jo som en leg, som du kan læse her: Lego Duplo test

Ved at indsende mit indlæg om denne test, deltog jeg i en blogkonkurrence om at vinde lækre Lego Duplo produkter og en dag fik jeg en mail, der fortalte, at jeg havde vundet blogkonkurrencen og ville modtage præmien engang i august. Men så pludselig i sidste uge dumpede sådan en sag her ind ad døren herhjemme:



Hvor blev jeg bare glad og ikke mindst på Elias' vegne, som jo har fået super meget glæde af præmien... Det kan altså godt betale sig at deltage i sådanne tests, så længe man kan stå inde for det og jeg er rigtig glad for, at jeg er medlem af Buzzador og kan give mine erfaringer videre til andre omkring mig. Har du lyst til at blive buzzador, så send mig en mail og jeg vil invitere dig til at komme på holdet...

Kommentarer

  1. Sikke da en lækker præmie!
    Har faktisk overvejet at blive buzzador, men synes ikk der står så meget om hvad det præcis går ud på.... Af omveje har jeg dog hørt at jeg selv vælger hvilke ting jeg vil teste...
    Måske man skulle prøve :)

    SvarSlet
  2. Ja det var en vild lækker præmie - havde slet ikke forventet noget så stort! Egentlig går det bare ud på at teste de produkter du har lyst til og så sprede budskabet og dine resultater til venner, familie, mødregruppe osv. Du kan bare sende mig din mailadresse så sender jeg dig en invitation :-D

    SvarSlet
  3. Det er godt nok en lækker præmie! Tillykke!

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja helt sikkert! Så bliver man lige pludselig ret glad for, at man deltog i konkurrencen ;) Tak skal du have søde :D

      Slet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh