fredag den 26. juli 2013

Vanish - kan man virkelig stole på pink???

Jeg har endnu et testindlæg til jer her, da jeg var så heldig at blive udvalgt til at teste for Buzzador endnu en gang. Denne gang skulle vores plettede vasketøj sættes på en test, for det var Vanish, der kom ind ad døren til mig... En kærkommen test, når man har en snart 2½ årig, som får pletter på alt sit tøj med jævne mellemrum...


Det skal lige siges, at jeg faktisk aldrig bruger pletfjerner og gør jeg det en sjælden gang, så er det fordi pletterne er virkelig genstridige og fordi min opvaskemiddel (den billige fra Føtex uden farve) ikke kan hamle op med det...

I forløbet med at teste Vanish Oxy Action lavede jeg blandt andet en test på en gammel plet fra spildt kakaomælk, som ikke var gået af i almindelig vask... Jeg smurte pletten ind i den flydende gel, som foreskrevet på dunken, lod det sidde i 10 minutter og håndvaskede så trøjen derefter. Pletten gik af! Det var som om den aldrig havde været der og trøjen var fin igen efter bare den ene håndvask.

Jeg lavede lignende tests med disse stykker tøj:


Jeg smurte pletterne ind med gel - lod det sidde lidt længere og vaskede det så i maskinen og pist væk var pletterne.Så skulle jeg også lige prøve om produktet Vanish Crystal White virkelig holder, hvad det lover - at hvidt tøj bliver op til 3 farver lysere ved at bruge pulveret. Jeg lavede testen på en omgang hvid kogevask indeholdende håndklæde og et lagen - jeg må sige at mit næsten gråligt hvide håndklæde faktisk blev lidt mere hvidt af den kærlige behandling, dog prøvede jeg det også på trusser og bh, hvor det ikke rigtig gav nogle synlige resultater, så det er meget svingende.


Efter denne test, er det naturligt og overveje, om jeg så vil købe Vanish en anden gang, når pletterne er irriterende. Hmm det kommer an på en prøve, for indtil videre har det ikke gjort jobbet meget bedre end hvad jeg kunne have opnået med alm. opvaskemiddel. Men lige om lidt kommer der jo et nyt familiemedlem til, som laver en helt anden slags pletter, så mon ikke der lige skal testes på dem også.

En positiv ting man også kan sige om Vanish er, at det er et svanemærket produkt, som har fået astma og allergiforbundets stempel i Sverige. Så skal du bruge pletfjerner, kan du med god samvittighed vælge Vanish.

2 kommentarer:

  1. Vi bruger det når vi vasker. og vores tøj bliver næsten altid rent. er det genstridine pletter bliver tøjet lagt i blød et par timer inden i en vanishblanding og det hjælper for det meste. Og jeg må indrømme at jeg kun bruger det så ofte fordi jeg ved det er svanemærket! Var det ikke det, havde jeg kun brugt det i nødstilfælde!

    SvarSlet
    Svar
    1. Sådan har jeg det også Ann - det er jo en form for kemi, så jeg havde heller ikke brugt det eller sagt ja til at teste det, hvis det ikke var fordi det er uden parfume og svanemærket :)

      Slet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...