by KlipKlap

Engang var det noget man tog på fødderne og de så sådan cirkus sådan her ud:


Men det er nye tider og Klipklapper er ikke hvad de har været! by Klipklap er nemlig navnet på det foretagende, der står bag de totalt trendy og lækre foldemadrasser og stole, som har været fremvist i mange forskellige magasiner i den seneste tid - måske du har set dem?

Det der med gamle ord, titler på sange osv. der genopstår som et designernavn er jo ikke helt ukendt - i hvert fald for os, som er mødre og har børn, der strutter rundt i bl.a. Ej sikke Lej, MinyMo, Molo (som vidst nok også er navnet på en horribel sygdom) og meget andet og nu også kan erhverve os KlipKlap, som ikke er fodtøj... hvad bliver dog det næste???

Nu tænker du nok om der er en mening med galskaben og ja, det er der bestemt, for hvis du er lige så vild med disse lækre madrasser som jeg og rigtig godt kunne tænke dig at få fingrene i sådan en dyr fætter, så har du nu muligheden for gennem Mammashop.dk at vinde en af disse lækre gulvmadrasser. Du skal bare melde dig til Mammashops nyhedsbrev og så deltager du i konkurrencen. Men før du deltager, så synes jeg lige, du skal kigge dig omkring inde på Mammashop og se, hvad de har af lækre ting og sager til både dig og din baby - det er en webshop, jeg ikke synes du bør gå glip af, når du shopper på nettet. Det er en veletableret shop med et godt udvalg, så giv den en chance.

Dette indlæg er sponsoreret, dog er ordene og meningerne givet til kende her mine egne.

Kommentarer

Andre har også læst