Gå videre til hovedindholdet

by KlipKlap

Engang var det noget man tog på fødderne og de så sådan cirkus sådan her ud:


Men det er nye tider og Klipklapper er ikke hvad de har været! by Klipklap er nemlig navnet på det foretagende, der står bag de totalt trendy og lækre foldemadrasser og stole, som har været fremvist i mange forskellige magasiner i den seneste tid - måske du har set dem?





Det der med gamle ord, titler på sange osv. der genopstår som et designernavn er jo ikke helt ukendt - i hvert fald for os, som er mødre og har børn, der strutter rundt i bl.a. Ej sikke Lej, MinyMo, Molo (som vidst nok også er navnet på en horribel sygdom) og meget andet og nu også kan erhverve os KlipKlap, som ikke er fodtøj... hvad bliver dog det næste???

Nu tænker du nok om der er en mening med galskaben og ja, det er der bestemt, for hvis du er lige så vild med disse lækre madrasser som jeg og rigtig godt kunne tænke dig at få fingrene i sådan en dyr fætter, så har du nu muligheden for gennem Mammashop.dk at vinde en af disse lækre gulvmadrasser. Du skal bare melde dig til Mammashops nyhedsbrev og så deltager du i konkurrencen. Men før du deltager, så synes jeg lige, du skal kigge dig omkring inde på Mammashop og se, hvad de har af lækre ting og sager til både dig og din baby - det er en webshop, jeg ikke synes du bør gå glip af, når du shopper på nettet. Det er en veletableret shop med et godt udvalg, så giv den en chance.

Dette indlæg er sponsoreret, dog er ordene og meningerne givet til kende her mine egne.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh