Gå videre til hovedindholdet

Vanish give away

Så udlodder jeg lige en lille give away i forbindelse med min Vanish test.
 Alt hvad du skal gøre, for at deltage, er at lægge en kommentar til indlægget her, hvor du fortæller om din bedste, mest opfindsomme ellers sjoveste oplevelse med pletfjerning fra tøj eller andet.

Give awayen slutter på søndag d. 28/7 kl. 20.00, hvorefter jeg vil trække to vindere, som hver får tilsendt prøver af Vanish, så de selv kan prøve produktet af derhjemme...

Stoler du også på pink?

Kommentarer

 1. Selvfølgelig vil jeg deltage.

  En af mine "højdepunkter" inden for pletfjerningen var, da jeg havde fået en rødvinsplet på min Rolling Stones-t-shirt.
  Pletten sad heldigvis et sted, hvor der ikke var tryk, så jeg kunne være mere hård ved den.

  Den kom i første omgang i vand, så pletten ikke tørrede ind, men alligevel gik den ikke af. Efterfølgende afprøvede jeg med brun sæbe ved at smørre det på pletten og lægge t-shirten i en lukket pose i et døgns tid.
  Det tog en del af pletten og efter et par alm vask, var den væk :-)

  Faktisk har jeg aldrig afprøvet Vanish i forbindelse med pletfjerning, så din give-away kunne være en lejlighed til at gøre det :-)

  SvarSlet
 2. jeg har desværre ikke en historie om noget plet fjerner men har da prøvet vanish på noget tøj som blev fint bagefter :)
  så jeg deltager :)

  Reklame-for-Din-og-Flere-Giveaway-Her

  SvarSlet
 3. Jeg havde engang været i byen, hvor jeg havde en hvid lang kjole på, og det ender så med jeg taber lidt af en orange drinks på kjolen. Jeg var selvfølgelig rigtig ked af det, men så brugte min oldemor pletfjerner på den, og ja så var kjolen god som ny. :)

  Kamilla

  Har selv to give-aways i gang på min blog.

  SvarSlet
 4. Jeg ved ikke, om min metode til pletfjerning er vandtæt, men jeg har lært hjemmefra, at man altid spytter på misfarvningen, når den sker - bum! Jeg gætter på, at det er for at holde den fugtig og minimere risikoen for alvorlig pletdannelse. Det har virket på de fleste af mine mad- og drikkevarepletter! Rødvin er en bitch...
  Dog har jeg aldrig prøvet Vanish - måske det er bedre end spyt? ;)

  SvarSlet
 5. Jeg har ingen god historie - men har da et tip som jeg (nesten) alltid bruker her hjemme! Først får plagget en tur i ISKALDT vand, som gerne blir byttet et par ganger. Om det ikke duer, så er det den "goe gamle" brunsæbe;)

  Og om jeg stoler på pink? Jeg ahr da aldri prøvet det, så det kan jeg ikke svare på!

  SvarSlet
 6. Åh, jeg vil sgu nok aldrig synes det er sjovt at fjerne pletter, men faktisk så fjerner jeg sommerens jordbærpletter fra min datters tøj med et smil på læben - for jeg ved hun har nydt dem! Dog tror jeg aldrig jeg kommer til at nyde mine forsøg på at fjerne de brunlige pletter som ofte kommer på uldbodyerne....

  følger via bloglovin

  Trinsling@gmail.com

  SvarSlet
 7. Jeg ved ikke om det er en sjov oplevelse, men jeg fik engang noget brombær på en orange trøje og det fjernede Vanish, så jeg er kæmpe fan :)

  idawestphalll@hotmail.com

  SvarSlet
 8. For et par år siden, havde min mand en plet chololadeis på et par lyse shorts. Jeg havde forsøgt mig med forskellige midler - men intet hjalp.
  Sidste step inden de ville blive smidt ud var, at forsøge at fjerne pletten med klorin... Jeg havde regnet med, at der ville blive en lys skjold, der hvor pletten var, - men nej... Shortsene var så fine som nye... ;-)

  Pia Damgaard
  piaogjan@hotmail.com

  SvarSlet
 9. Jeg var lige flyttet hjemmefra, da en kugleben lavede en stor plamage på min hvide cardigan. Jeg husker stadig stoltheden over at jeg fik alt det blå væk ved at bruge klorin af mange gange. Nok var der et gult område, men det var meget bedre end blåt :-)

  SvarSlet
 10. Jeg vil meget gerne deltage(:
  Jeg spiller ofte på mit tøj.
  Selvom jeg passer på, men det ender altid med, jeg får spildt alligevel.
  Så det ville være lækkert at prøve sådan en(:

  minsodeskat@yahoo.dk
  Heidi N.

  Du er velkommen til at kigge forbi min give away, hvor man kan vinde et gavekort(:

  http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2013/07/give-away-nr-40.html

  SvarSlet
 11. Den dag i dag ærgrer jeg mig stadig over, at Vanish ikke var opfundet for 25 år siden.

  Jeg havde dengang købt en lys ruskinds jakke (hæ hæ det var moderne dengang) og gik i byen. Med det resultat at midt om natten, på vejen hjem... købte jeg en fransk hotdog, var dog blevet så svimmel, at dressingen løb ud på jakken... og jeg opdagede det ikke før, pletten var indtørret. behøver jeg mon sige, den ikke kunne fjernes??

  SvarSlet
 12. jeg er med og vanish er da bare sagen jeg fik den væreste maler plet væk med vanish det er et vidunder midel og jeg sværger til det

  xxx for jeg er den heldige!

  SvarSlet
 13. Vanish er og vil altid være mit favorit vaskepulver, da det er det eneste man virkelig kan stole på fjerne uønsket pletter, det er ganske enkelt et vidunder middel :-) så please please lad mig vinde :-)

  ha en super dejlig dag og en rigtig skøn sommer :-)

  knus fra
  Pia Hansen
  missangeldk@gmail.com

  SvarSlet
 14. ja en´ af højdepunkterne var da jeg tænkte at det hvide sengetøj var blevet nusset og plettet. fint jeg puttede det i en spand resultat. desværre var sengetøjet fuldstændig gennemhullet efter 1 døgn i spanden........ups ups næste gang bruger jeg altså vanish White istedet:)
  marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære opslag fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo