Gå videre til hovedindholdet

Marokkansk fiskecouscous

Dagen i dag har bare været stille og rolig - morgenen startede ligesom i går - morgenmad til manden og smoothie til mig, zumba - som selvfølgelig blev afbrudt, fordi min jobkonsulent skulle ringe... Jeg gennemførte dog hele programmet og hoppede i bad. Derfra ind foran computeren og få lukket min madlogkonto op igen, så nu tælles der kalorier og jeg har i de sidste to dage hverken rørt sodavand, slik, chokolade eller is!

Morgenmaden blev hurtigt overstået og jeg fik gjort mig klar til at cykle et smut til Aalborg - jeg skulle lige over og underskrive min ansættelsesaftale med Lilly og så kunne jeg jo passende også kigge efter en kogebog og resten af gaven til min veninde. Jeg fandt kogebogen, men ikke gaven, så den måtte jeg hjem på nettet og bestille. Hun skal have.... hehe nææ nej - hun læser jo med, så det dur jo ikke at afsløre det her vel...

Imellemtiden fik jeg en sms om at der lå en pakke hos den lokale gls-pakkeshop og ventede på mig efter kl. 16 og der var dukket 2 mails op fra biblioteket om, at jeg kunne afhente to kogebøger! Så bliver det altså ikke meget bedre - kage-råvarer og kogebøger...

En kok, jeg ikke lige kunne med i dag, var min kære Jamie... Menuen her til aften stod på Marokkansk fiskecouscous og manden og jeg fandt så ud af, at vi ikke bryder os specielt meget om marokkansk mad... Fisken (Pangasius), som ellers plejer at smage fantastisk, når man bare steger den, den havde absolut ingen smag og det eneste vi kunne lide i retten var desværre rejerne!

Ingen opskrift i dag, for den vil jeg simpelthen ikke anbefale til andre, men i skal da lige have et billede...



Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh