En perfekt combo i min verden og det var lige hvad aftensmaden stod på i aftes - Indbagte rejer og stegte nudler... Uhmmm... Fantastisk lækker mad og det kræver næsten ingen besvær...
Jeg har lovet at ligge opskriften ind på Indbagte rejer og det gør jeg så her:
Indbagte Rejer (2 pers.)
200g store tigerrejer (uden hale foretrækker jeg, så hiv halen af, inden de skal bruges)
50g mel
2 tsk. paprika
3 dl majs- eller jordnøddeolie
Dej:
80g hvedemel
½ tsk. bagepulver
1 dl. vand
Dejen: Bland mel og bagepulver i en skål. Lav en fordybning i midten og tilsæt langsomt vand, til det er en glat tynd dej. Lad det trække i 30 minutter
Skyl rejerne i koldt vand og fjern skallen (hvis du har brugt skalrejer) Fjern den sorte streng i ryggen.
Varm olien op i en tykbundet gryde eller pande (wok kan også bruges) Bland mel. paprika, salt og peber i en lille plastikpose, kom rejerne i posen og ryst til rejerne er dækket af et tyndt lag mel.
Dyp dem derefter en ad gangen i dejblandingen (jeg plejer at dunke dem allesammen ned i dejen på én gang og røre rundt, for så at tage dem op med en ske og dumpe dem i olien)
Steg rejerne i olien i ca. 1 minut og vend dem, til de er gyldne på begge sider. Anbring dem på fedtsugende papir bagefter. Drys dem med groft salt og server straks.
Bon appetit...
Jeg har lovet at ligge opskriften ind på Indbagte rejer og det gør jeg så her:
Indbagte Rejer (2 pers.)
200g store tigerrejer (uden hale foretrækker jeg, så hiv halen af, inden de skal bruges)
50g mel
2 tsk. paprika
3 dl majs- eller jordnøddeolie
Dej:
80g hvedemel
½ tsk. bagepulver
1 dl. vand
Dejen: Bland mel og bagepulver i en skål. Lav en fordybning i midten og tilsæt langsomt vand, til det er en glat tynd dej. Lad det trække i 30 minutter
Skyl rejerne i koldt vand og fjern skallen (hvis du har brugt skalrejer) Fjern den sorte streng i ryggen.
Varm olien op i en tykbundet gryde eller pande (wok kan også bruges) Bland mel. paprika, salt og peber i en lille plastikpose, kom rejerne i posen og ryst til rejerne er dækket af et tyndt lag mel.
Dyp dem derefter en ad gangen i dejblandingen (jeg plejer at dunke dem allesammen ned i dejen på én gang og røre rundt, for så at tage dem op med en ske og dumpe dem i olien)
Steg rejerne i olien i ca. 1 minut og vend dem, til de er gyldne på begge sider. Anbring dem på fedtsugende papir bagefter. Drys dem med groft salt og server straks.
Bon appetit...
Kommentarer
Send en kommentar
Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...