Gå videre til hovedindholdet

Solrig Søndag

Tidlig morgenmad hos svigerbedste og en dejlig gåtur hjem bagefter i høj solskin (dog tilsat en smule blæst) det var, hvad der ventede os på denne søndag... I morgen begynder hverdagen atter igen og jeg skal til møde med anden aktør - jeg skal fortælle dem, at jeg har fået job! Jeg har fået tilbudt en fuldtidsstilling hos Lilly med start fra 1. maj og frem til efteråret. Det jeg så skal diskutere med dem i morgen er løntilskud. Jeg har nemlig fået stillingen, fordi en af pigerne dernede er blevet sygemeldt og så er det jo alt andet lige dejligt nok, at de kan få mig lidt billigere end normalt. Jeg glæder mig super meget til at starte og jeg er sikker på, at det bliver en god sommer!

Weekenden er gået med at lave scrapbook portefolie over mine kagekreationer, så jeg har et flot album at vise frem, når jeg får kagekunder indenfor døren. Jeg har allerede 2 kagebestillinger og en prøvesmagning i kalenderen og jeg er super spændt! 

I dag skal jeg så bestræbe mig på at få gjort rent, lavet roser og så ryddet op i mit kagegrej - det roder så forfærdelig og jeg kan næsten ikke finde noget, så det er vidst på tide... mon ikke der også sniger sig en film ind i aftenens løb, når vi nu skal have så rørende nem aftensmad, som kartoffelmos med bacon jo er...

Jeg så forresten en film i går - Julie & Julia - den kan varmt anbefales og den satte lidt nogle idéer i gang i hovedet på mig og gav mig et tip til en anden måde at bruge en blog på... det kunne være ret fedt - se traileren HER og se selv, hvad jeg mener.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Sprødstegte Kyllingebryster a´la Jamie Oliver

Sprødstegte Kyllingebryster (2 pers.) Ingredienser 1 fed hvidløg 1 usprøjtet citron (økologisk) 6 sprøde kiks af typen cream crackers (kan fås i Superbest) 25g smør 4 stilke bredbladet persille (STILKE IKKE STÆNGLER) havsalt og friskkværnet peber 2 store spsk. hvedemel 1 stort æg, helst økologisk 2 kyllingbryster uden skind, helst økologiske olivenolie Fremgangsmåde: Pil hvidløget og riv citronen på den fine side af rivejernet. Kom kiksene i en foodprocessor sammen med smør, hvidløg, persille (både blade og stilke), citronskal og et godt drys salt og peber. Lad maskinen køre til blandingen minder om fine, lidt fedtede krummer; hæld krydderraspen op i en tallerken. Hæld melet i en anden tallerken. Slå ægget ud i en flad skål og pisk det let sammen med en gaffel. Rids forsigtigt undersiden af kyllingbrysterne med en skarp kniv, læg et stykke husholdningsfilm over hvert bryst og bank det fladere med bunden af en stegepande eller lignende tungt. Vend først omh