Gå videre til hovedindholdet

1. januar 2012

Så er det dagen derpå og gad vide hvor mange, der stadig ligger og sover i skrivende stund... Jeg har på fornemmelsen, at min bror gør, for han er i hvert fald ikke dukket op på matriklen endnu... Det bliver spændende at se, hvornår han kommer ud af fjerene og hopper på en bus herind...

I mellemtiden kan jeg da lige underholde jer med lidt billeder fra i aftenen i går... Vi var bare os 3 ligesom juleaften, i går var dog noget anderledes må jeg sige og hold nu op hvor blev der bare fyret meget krudt af omkring os... Det er første gang vi er SÅ tæt på nytårsfyrværkeriet uden egentlig at kunne se noget som helst af det - men Elias sov utroligt nok gennem al larmen... 

Men før han kom i seng skulle han jo lige have lidt mad sammen med os... Bordet var dækket fint og der var da også lidt nytårspynt mellem al julepynten...



Menuen stod på:

Forret: Tarteletter med hjemmelavet høns i asparges


Hovedret: Hjemmelavede Stjerneskud

Inspiration fundet her: http://www.kokkekniven.com/opskrifter/stjerneskud/

Dessert: Daim is med Chokoladevafler


Til midnat fik vi en hindbær Verdi og kransekage... Jeg ville godt have lavet kransekagen selv igen i år, men desværre kunne jeg ikke opdrive marcipan nogen steder, så jeg måtte ty til købe-kransekage... Sådan skal det ikke gå næste år, der må jeg være ude i bedre tid med marcipanen...

I dag står den vidst på en pizza eller sådan noget for der skal ryddes op og ryddes væk og så har jeg nok ikke den store lyst til at stå i køkkenet desværre... Vi får se, hvad dagen bringer...

Kommentarer

  1. Sikke en skøn menu! Du må bare få købt marcipan ind så du har næste år. Så glæder jeg mig til at se hvad du får kreeret. Tak for året der er gået. Jeg håber 2012 bliver et skønt år. Knus

    SvarSlet
  2. Hvor ser det bare lækkert ud! Sikke en flot pyntet bord!

    SvarSlet
  3. Sikkke fint, du har pyntet - både bord og mad!

    SvarSlet
  4. Det ser hyggeligt ud! Og lækker mad. Jeg var også på en købe kransekage og sikke en skuffelse! Den smagte ikke engang af marcipan!

    SvarSlet
  5. Hejsa Bianca
    Tusind tak skal du have :) Det var nu meget nemt og lige til og ja, den marcipan bliver købt i november, så jeg kan lave min kransekage! Basta!

    SvarSlet
  6. Hejsa Anita
    Ihh tak :) Jeg synes nu også det blev meget hyggeligt...

    SvarSlet
  7. Hejsa Maria
    Tusind tak :D Det smagte også herligt (det jeg kunne smage af det...)

    SvarSlet
  8. Hejsa Anja :D
    Tak for de søde ord :D

    SvarSlet
  9. Hejsa Heidi
    Mange tak skal du have :) Ohh det er bare SÅ ærgerligt, når det man køber overhovedet ikke lever op til forventningerne... måske skulle man endda forsøge sig med at lave sin egen marcipan næste år eller allerede til påske til påskeæggene... hmm...

    SvarSlet
  10. Godt nytår søde (og tak for sms'en - jeg havde lidt telefonproblemer den dag!) Det er da en fantastisk menu I lige havde fået arrangeret der, mums! Jeg har aldrig prøvet at lave Stjerneskud selv, men det kunne da være at man skulle prøve det engang :O)

    SvarSlet
  11. Tusind tak Camilla!
    Jeg synes bestemt du skulle prøve - det var super nemt og smagte helt vildt godt! Jeg havde dog lavet min egen dressing i stedet for den, som er nævnt i opskriften, så ved ikke lige hvordan den smager...

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære opslag fra denne blog

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines ...

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr...

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo...