Som jeg skrev i sidste blogpost så fik jeg i sidste uge lavet en fabelagtig suppe, som jeg gerne vil dele med jer alle... Opskriften er fra en kogebog jeg fik af min søde veninde Maria om Pasta og jeg ELSKER den... Den er fyldt med gode og lette opskrifter og derfor vil denne lækre suppe også høre ind under nem aftensmad serien...
Jeg har haft store udfordringer med at lave gode supper fra bunden. Ofte har de været underkrydret og ikke smagt helt så godt, som man kunne tænke sig til. Om det har været min tilberedning eller fordi jeg bare ikke kunne læse opskriften godt nok er jeg ikke sikker på, men jeg synes at stimen er begyndt at vende...
Så jeg vil da også gerne dele min succes med jer og håber i får en lige så god oplevelse med denne suppe, som jeg har haft...
Kyllingesuppe med Carpelli d'angelo
Til 6 personer skal du bruge:
1½ liter kyllingefond (jeg brugte Fond du Chef fra Knorr, da jeg ikke lige havde overskud til at lave min egen...)
125g kyllingebrystfilet i tynde strimler
3 æg
2 spsk. persille, finthakket
Salt og peber
Solsikkeolie til at pensle med
125g tørret carpelli d'angelo (tørret tynd båndpasta)
Bring kyllingefonden i kog i en stor tykbundet gryde. Tilsæt kyllingestrimlerne, skru ned for varmen og lad det simre i 10 minutter.
Pisk i mellemtiden æggene sammen med persillen i en lille skål og krydr med salt og peber. Pensl en slip-let pande med olie og varm den op. Hæld halvdelen af æggemassen på panden fordel det jævnt og steg omeletten i 2-3 min eller til den er stivnet overalt. Sæt til side på en tallerken og gentag processen med resten fa æggemassen.
Tilsæt pastaen til suppen, bring gryden tilbage i kog og lad det koge videre i 5 min. eller til pastaen er næsten færdig. Rul omeletten sammen og skær tynde strimler af den. Tilsæt omeletstrimlerne til suppen og smag til med salt og peber. Varm suppen igennem i et par minutter, hæld den op i varme suppeskåle og server straks...
Mums - det ser godt nok let og lækkert ud! Det må vist hellere i inspirationsmappen :o)
SvarSletTak søde - det skal du være velkommen til at gøre :) Skal også snart ind og se hvad du har i den mappe jo!
SvarSlet