lørdag den 15. december 2012

15. December - Sprøde Chokoladebolde

 Glædelig 15. december

Her er lige lidt mere inspiration til julens sundere konfekt - opskrift er fra bogen Sundt Sødt og er en af de opskrifter fra bogen, som er aller nemmest at gå til. Alt hvad der kræves er to ingredienser og lidt tid og så har du en lækker og lidt sundere snack som helt sikkert ikke varer julen ud, for så godt smager de! Julebordet vil helt sikkert blive en smag rigere med disse lækkerier, så her kommer opskriften:

Sprøde Chokobolde
100g mørk chokolade (gerne 80% kakaoindhold)
1 pose poppede hirse
Smelt chokoladen i en stor skål over vandbad. Hæld herefter de poppede hirse i chokoladen og rør forsigtigt rundt til hirsen er dækket af et tyndt lag chokolade. Læg dem til at tørre på et stykke bagepapir og hæld dem derefter i en lufttæt beholder.

Holdbarheden har vi ikke testet, da hele portionen forsvandt i løbet af en uge! De smager bare RIGTIG godt... Rigtig god fornøjelse med dem...

2 kommentarer:

  1. Lyder lækkert. Tror du ikke jeg skal kigge forbi dig på julevisit, hvis det er sådanne lækkerier du disker op med :-)

    SvarSlet
  2. Karin: Du skulle være mere end velkommen, men de er alle sammen spist allerede ;) Så hvis du er til honningkager kan du da få sådan en i stedet ;)

    SvarSlet

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Print

Ophavsret

Alle billeder og tekst på denne blog tilhøre Agnethe - about a girl medmindre andet er nævnt og anvendelse heraf uden tilladelse vil medføre retsligt efterspil.

Spørg venligst, hvis du vil låne mine billeder eller tekster - tak...