21. December - Lad det sne, lad det sne, lad det sne...

Glædelig 21. december

Egentlig passer dette indlæg jo godt nok til, hvad der venter os her i slutningen af ugen og da vi er nogle af dem, som er ret afhængig af offentlig transport køre lige netop på søndag, så krydser vi fingre for at det ikke bliver så slemt igen...

Lige endnu et lille indlæg om julepynt, tror jeg godt lige vi kan klare, men det er også næsten det sidste i denne omgang... Har slet ikke tid til at lave mere selvom jeg finder inspiration alle vegne!

Inspirationen til disse fine uroer har jeg fundet på en af de blogs jeg følger, som har lidt interiør, lidt DIY og meget charme... Men her er min udgave og jeg undskylder på forhånd for de ret så dårlige billeder, mangel på lys får også denne gang skylden!


Har du selv fået lyst til at lave en uro af samme slags, kan du se HER hvordan du laver pompom'erne og ellers kan du google hama perle snefnug og så får du straks en del links til blogs og andre sider, som enten viser disse smukke fnug eller som har DIY eller skabeloner, der viser dig hvordan du selv kan fremstille snefnug... Det er ikke svært, så kast dig endelig ud i det...

Kommentarer

 1. Ej, hvor er de bare søde! Enkle, elegante og meget yndige - I love them :o)

  SvarSlet
 2. Ser rigtigt fint ud!!
  Jeg har også lavet hama-fnug, dog af mini'erne - de ligger på min blog et par dage tilbage :D

  Har ønsket mig den nye perle-bog i julegave, der er god inspiration til juleting med perler :D
  Det er rart med lidt andet end altid strik og hækling :)

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare søde og dekorative!

  SvarSlet
 4. Det er bare så fint med de snefnug...dem skal jeg altså lige nå at lave et par stykker af, inden julen er slut. Meget yndige ;O)

  SvarSlet
 5. Åh, jeg elsker snefnug i alle afskygninger!

  SvarSlet
 6. Camilla: Tusind tak søde :D Gad godt de kunne have hængt i vinduet, men der er karmen så genstridig, at den bøjer mine tegnestifter!

  Helle: Tusind tak! Det lyder godt nok fint med miniperler, men tror da jeg ville have brug for en pincet til det, for mine store pølsefingre havde svært nok ved de almindelige perler! Uhh spændende med en ny hobbybog og ja der er altid plads til en ekstra hobby ;)

  SvarSlet
 7. Anita: Tusind tak skal du have Anita :D

  Frk. Jensen: Tusind tak søde Betina :D Dem kan du sagtens nå at producere i hobetal af inden julen er omme - bare sæt i gang ;)

  Anja: Tusind tak Anja :D Snefnug er også bare så rene og enkle at se på - ingen dillerdaller der!

  SvarSlet
 8. De er virkelig fine og jeg skal helt sikkert lave sådan nogle næste år.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 9. Christina: Tusind tak for de søde ord :) De er bare så nemme at lave og vildt dekorative :)

  SvarSlet

Tilføj en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Andre har også læst