19. December - DIY julegaver

Glædelig 19. december...

Nu mere end nogensinde er det på mode at købe brugt eller selv lave sine julegaver og i år må jeg nok også indrømme, at der da er et par af gaverne, som er hjemmelavet eller købt brugt. Min far har en hobby, som er ret dyr men heldigvis er nem at finde fine velholdte ting til fx i hos DBA eller G&G. De hjemmelavede gaver har været til nogle veninder, hvilket også gør, at der er et par stykker af dem, som jeg ikke kan vise frem her.

Dog vil jeg lige flashe en julegave som jeg har lavet på vegne af nogle andre til et familiemedlem. Denne gave er lavet efter forskellige DIY's, som jeg har fundet i blogland og selvfølgelig også gerne deler links med jer til, så i selv kan komme i gang. Lige netop denne gave er ikke alt for tidskrævende og heller ikke særlig svær at gå til, så her burde de fleste kunne være med.

Gaven er en nøglesnor med tilhørende smartphone etui...Du kan finde en rigtig god DIY på nøglesnoren HER og en på en Iphone etui HER. Jeg har brugt samme princip til min smartphone etui, men da min er lidt bredere end en Iphone ændrede jeg bare målene, så den passede til min telefon...

Rigtig god fornøjelse med kreativiteterne...

Kommentarer

 1. Hvor er den bare fin, sikker på der er en der bliver glad. Ha en dejlig dag

  SvarSlet
 2. Louise: Tusind tak skal du have :) jeg håber også den bringer lykke :) Også dejlig dag til dig :D

  SvarSlet
 3. Hold da op, hvor er den fin!

  Til mine bedsteforældre overvejer jeg også at give en hjemmelavet gave. Eller det vil sige et gavekort på det, for jeg kan ikke nå det inden jul.

  SvarSlet
 4. ak ja, gid man var så krea! Du er virkelig ferm til det der :) WAUW så flot.

  SvarSlet
 5. Den er da rigtig flot! Sikke en god ide!
  Jeg synes, at det er fedt, at det igen er kommet på mode at lave gaverne selv.

  SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Andre har også læst