Gå videre til hovedindholdet

Udfald...

Der har været MEGET stille på bloggen, den seneste tid desværre. Overskuddet har ikke været til at rutte med i den forgangne uge og mest pga. jeg havde en masse forberedelser, som i går kulminerede i denne begivenhed:


En af mine kære veninder blev gift i går og hvilken fantastisk dag det var. Vejret var smukt, brudeparret var smukt, rammerne om festen kunne ikke have været mere storslåede og maden var afsindigt god... Hvem der bare lige havde haft et ordentligt kamera med til at dokumentere hele herligheden...

Min fornemme opgave gik allerede i gang kl. 10 om formiddagen, hvor brudens svigermor kom den lange vej med kagen, som hun havde bagt. Nu skulle den så bare lige overtrækkes med marcipan og så skulle jeg pynte den. Jeg hjalp selvfølgelig til med at overtrække kagen, selvom marcipan bestemt ikke er min stærke side, når det kommer til overtræk, men jeg gjorde et hæderligt forsøg og derefter kunne jeg så påbegynde pyntningen af kagen...

Brudens ønsker til kagepynt var sådan set bare blomster i alle afskygninger med farver, der tog udgangspunkt i forår og de Medusa topfigurer, som også skulle på toppen. Derfor har jeg hele ugen været i blomsterværkstedet for at kreere en masse forskellige blomster til denne kage og resultatet af mit slid blev til dette:




Jeg blev kørt hjem igen efter pyntningen og de andre fortsatte op på hotellet med kagen, hvor den så blev samlet og skulle nydes til receptionen.


Forhåbentlig får jeg nu lidt mere tid til at komme efter det jeg mangler at blogge om (og der er en del) samtidig med at jeg lige passer min skønne praktik, vander naboens blomster (hvem gad også til Grækenland da!) og plejer min semi-syge familie...

Men rigtig god Pinse til jer alle!

Kommentarer

  1. Hvor blev kagen da smuk! Det må have taget evigheder at lave de smukke blomster - wauw!

    SvarSlet
  2. Tusind tak Lajla :D Det tog hver aften (og to ekstra lange af dem) i sidste uge for at nå at blive færdig til den store dag - det er tørretiden, der er den værste, for man kan ikke lave andet end at vente der jo... Så prøvede at time det så godt, at jeg kunne lave nogle blomster, lade dem tørre og så bruge tid på nogle andre imens - det fungerede ganske fint, men næste gang går jeg altså i gang lidt før ;)

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære opslag fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo