Gå videre til hovedindholdet

21. December - Lad det sne, lad det sne, lad det sne...

Glædelig 21. december

Egentlig passer dette indlæg jo godt nok til, hvad der venter os her i slutningen af ugen og da vi er nogle af dem, som er ret afhængig af offentlig transport køre lige netop på søndag, så krydser vi fingre for at det ikke bliver så slemt igen...

Lige endnu et lille indlæg om julepynt, tror jeg godt lige vi kan klare, men det er også næsten det sidste i denne omgang... Har slet ikke tid til at lave mere selvom jeg finder inspiration alle vegne!

Inspirationen til disse fine uroer har jeg fundet på en af de blogs jeg følger, som har lidt interiør, lidt DIY og meget charme... Men her er min udgave og jeg undskylder på forhånd for de ret så dårlige billeder, mangel på lys får også denne gang skylden!






Har du selv fået lyst til at lave en uro af samme slags, kan du se HER hvordan du laver pompom'erne og ellers kan du google hama perle snefnug og så får du straks en del links til blogs og andre sider, som enten viser disse smukke fnug eller som har DIY eller skabeloner, der viser dig hvordan du selv kan fremstille snefnug... Det er ikke svært, så kast dig endelig ud i det...

Kommentarer

  1. Ej, hvor er de bare søde! Enkle, elegante og meget yndige - I love them :o)

    SvarSlet
  2. Ser rigtigt fint ud!!
    Jeg har også lavet hama-fnug, dog af mini'erne - de ligger på min blog et par dage tilbage :D

    Har ønsket mig den nye perle-bog i julegave, der er god inspiration til juleting med perler :D
    Det er rart med lidt andet end altid strik og hækling :)

    SvarSlet
  3. Hvor er de bare søde og dekorative!

    SvarSlet
  4. Åh, jeg elsker snefnug i alle afskygninger!

    SvarSlet
  5. Camilla: Tusind tak søde :D Gad godt de kunne have hængt i vinduet, men der er karmen så genstridig, at den bøjer mine tegnestifter!

    Helle: Tusind tak! Det lyder godt nok fint med miniperler, men tror da jeg ville have brug for en pincet til det, for mine store pølsefingre havde svært nok ved de almindelige perler! Uhh spændende med en ny hobbybog og ja der er altid plads til en ekstra hobby ;)

    SvarSlet
  6. Anita: Tusind tak skal du have Anita :D

    Frk. Jensen: Tusind tak søde Betina :D Dem kan du sagtens nå at producere i hobetal af inden julen er omme - bare sæt i gang ;)

    Anja: Tusind tak Anja :D Snefnug er også bare så rene og enkle at se på - ingen dillerdaller der!

    SvarSlet
  7. De er virkelig fine og jeg skal helt sikkert lave sådan nogle næste år.
    K.h.
    Christina

    SvarSlet
  8. Christina: Tusind tak for de søde ord :) De er bare så nemme at lave og vildt dekorative :)

    SvarSlet

Send en kommentar

Jeg elsker at høre fra jer, så tak for jeres kommentar...

Populære opslag fra denne blog

Æblemuffins a´la Claus Meyer

Sjældent har jeg da smagt noget så lækkert og saftigt som disse æblemuffins! De er bare SÅ gode, men også en kaloriebombe af en anden verden! Kun fordi jeg havde spist en god fyldig frokost, havde motioneret lidt og ikke havde brug for et eftermiddags-mellemmåltid var der plads til sådan en i regnskabet i går, for med hele 208 kalorier, så spiser den altså 1/6 af hele mit kaloriebehov for én dag!!! Men den var syndig god og en halv kunne ikke gør det for mig desværre... Men det er jo ingen grund til at holde opskriften for sig selv og sige tak til Claus Meyer for at dele den med mig i sin Meyers Bageri, som jeg ELSKER! Meyers Æblemuffins 10-12 stk. Du skal bruge: ½ tsk. kardemomme, stødt ½ dl rapsolie, koldpresset 0,75 dl yoghurt naturel 140 g sukker 75 g lys muscovado sukker (eller brun farin) 50 g hasselnødder, finthakket 140 g hvedemel ½ spsk kanel, stødt 1 knivspids salt 2 tsk bagepulver 2 medium æg 400 g æble Rør rapsolie, yoghurt, sukker, muscovado sukker gr

Karolines hjemmelavede aspargessuppe

Den lækreste aspargessuppe er efter min mening ikke Mous færdiglavede, som du med nemhed kan hente op af frysedisken i Føtex. Den smager da ok, men er slet ikke lige så tyk og cremet som jeg gerne vil have at min aspargessuppe skal være og så kan de have kogt den nok længe... Nej, den bedste aspargessuppe ifølge mine smagsløg er helt klart Karolines den hjemmelavede, som er flødelegeret MUMS! Det fås bare ikke bedre og så med hjemmebagte flutes til... Det er slet ikke så avanceret som det lyder og hvis du alligevel har kogt en kylling til høns i asparges, så har du nok gemt fonden og det er bare langt det lækreste at bruge i stedet for en bouillonterning... Jeg præsterede at lave så meget aspargessuppe sidst, at der nu står til en middag mere i fryseren og jeg GLÆDER mig til næste gang det kommer på madplanen, for så god var den altså! Men i skal da ikke snydes for opskriften, som mange nok har i forvejen, da den er at finde i Karolines Køkken nr. 1 tilbage fra 1980. Karolines

Brusebadsboller og kanelsnegle med knas

Jeg havde jo bagt en smule til vores lille MBK-mødregruppe komsammen for snart et stykke tid siden, jeg har dog ikke fået blogget om herligheden og egentlig også kun fået taget billeder af bollerne... Nu lovede jeg jo også at jeg ville poste opskrifterne, så de kommer her: Brusebadsboller (ca. 12 stk.) 6 spsk. vand 50g gær 3 dl mælk 50g smeltet smør ca. 7-8 dl mel 1 tsk salt 3 spsk sukker 1 tsk kardemomme (kan undlades) Opløs gæren i det lunkne vand. Tilføj de øvrige ingredienser og ælt dejen sammen. Form 12 boller og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Stil bollerne til hævning under et fugtigt viskestykke, tænd ovnen på 225 grader og snup et dejligt brusebad. Bollerne er klar til at blive sat i ovnen på midterste rille, når du kommer tilbage i køkkenet efter ca. 25 minutter. Pensl dem evt. med pisket æg først, så bliver de ekstra flotte. Bag dem i ca. 12 minutter (hold øje med dem, for er jeres ovn ligesom min, så kan man ALDRIG regne med den angivne bagetid - mine bo