Onsdag havde jeg proklameret, at jeg synes, at min kære mand skulle bestemme, hvad aftenens menu skulle bestå af og samtidig gjort det klart, at det ikke var mig, der skulle lave det...
I og med, at jeg havde lavet lasagne dagen før, var det udelukket og fredag skulle menuen stå på hjemmelavede hotdogs, så pølser var også off limits. Normalt har min mand ikke problemer med at finde på, hvad vi skal have at spise eller sige hvad han har lyst til - jeg tror bare, at det ofte er nemmere at sige "det ved jeg ikke", når jeg spørger til, hvad ugens menu skal bestå af og så er det godt lige at få rystet grundvolden en smule og jeg kunne faktisk godt vænne mig til, at han stod for aftensmaden bare en dag om ugen, altså selvom jeg rigtig gerne selv vil lave maden. Der er nu bare noget andet over at spise mad, som andre har tilberedt for én gangs skyld.
Derfor var jeg super spændt på, hvad min kære mand ville diske op med til aften og selvom jeg godt måtte komme med hjælpsomme tips og en lille hjælpende hånd med forberedelserne, så blev jeg sendt ud af køkkenet, at anretningen skulle i gang...
Her er så vores hovedret:
En lækker rejecocktail på ristet brød.
Som en ekstra bonus havde han også planlagt en dessert, som dog først blev serveret efter den bette var blevet puttet...
Lækre brunch pandekager med vanilleis og danske jordbær... MUMS siger jeg bare!
Min mand må bestemt hellere end gerne lave mad snart igen, hvis det er sådanne lækkerier han disker op med...
I og med, at jeg havde lavet lasagne dagen før, var det udelukket og fredag skulle menuen stå på hjemmelavede hotdogs, så pølser var også off limits. Normalt har min mand ikke problemer med at finde på, hvad vi skal have at spise eller sige hvad han har lyst til - jeg tror bare, at det ofte er nemmere at sige "det ved jeg ikke", når jeg spørger til, hvad ugens menu skal bestå af og så er det godt lige at få rystet grundvolden en smule og jeg kunne faktisk godt vænne mig til, at han stod for aftensmaden bare en dag om ugen, altså selvom jeg rigtig gerne selv vil lave maden. Der er nu bare noget andet over at spise mad, som andre har tilberedt for én gangs skyld.
Derfor var jeg super spændt på, hvad min kære mand ville diske op med til aften og selvom jeg godt måtte komme med hjælpsomme tips og en lille hjælpende hånd med forberedelserne, så blev jeg sendt ud af køkkenet, at anretningen skulle i gang...
Her er så vores hovedret:
En lækker rejecocktail på ristet brød.
Som en ekstra bonus havde han også planlagt en dessert, som dog først blev serveret efter den bette var blevet puttet...
Lækre brunch pandekager med vanilleis og danske jordbær... MUMS siger jeg bare!
Min mand må bestemt hellere end gerne lave mad snart igen, hvis det er sådanne lækkerier han disker op med...
Mmm det ser lækkert ud! Det er nu godt med en mand der kan begå sig i et køkken!!
SvarSletDet er super rart og var bare SÅ lækkert men det er da først de senere år, at han har haft lyst til at deltage i madlavningen... hvem ved - måske får han blod på tanden ved det ;)
SletIh, hvor er han dygtig den kære mand :o) Ham kan du da bestemt godt sende i køkkenet noget tiere :o)
SvarSletJa, han er dog ikke så opfindsom igen, som din kan være, men hvem ved - måske bliver han mere modig med tiden...
SletI hvert fald skal han lave mad igen på torsdag :D
Uhh ja og han ser heller ikke værst ud i sådan et forklæde ;)
SvarSletSynes også han gjorde det rigtig godt, for det smagte fabelagtigt!